Peak Design Mobile Wireless Charging Stand - Black
Peak Design Mobile Wireless Charging Stand - Black
89,99

Peak Design Mobile Wireless Charging Stand - Black

89,99

Levertijd 5 dagen (alleen online verkrijgbaar)

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Peak Design Mobile Wireless Charging Stand - Black

Een prachtige, solide geanodiseerd aluminium smartphonestandaard voor je bureau, nachtkastje, keukenaanrecht, of elke andere locatie die makkelijk bekijken en opladen vereist. De standaard maakt magnetisch contact met je smartphone en lijnt hem perfect uit voor optimaal opladen. Nooit meer die gevreesde lage batterij spanning als verrassing na uren aan de lader. Dankzij een soepel scharnier kun je de optimale kijkhoek selecteren of de standaard plat vouwen om deze bijvoorbeeld makkelijk mee te nemen van huis naar kantoor of vise versa. Wordt geleverd met een oplaadkabel en voedingsadapter (beschikbaar voor meerdere regionale stopcontacttypes).Vereist dat je smartphone voorzien is van een Peak Design Mobile Everyday Case of Universal Adapter.

Niet ontworpen voor het opladen van smartphones die de Mobile Universal Adapter gebruiken.

Specificaties
Merk Peak Design
Soort Accessoire
Type accessoire Accu en stroom accessoires
Type mount Overige mounts
Gewicht 276.4 gram
Geschikt voor merk Peak Design
Productbeoordelingen
1 reviews
“Hoge kwaliteit stand met laadfunctie en magsafe.”
Beoordeling door Maurice (geplaatst op 15-02-2022)
Prestatie
Design
Kwaliteit
Met de nieuwe iPhone 13 Pro heb ik gekozen voor Peak Design als hoesje en deze stand / oplader met Magsafe. Oerdegelijk materiaal waar levenslang garantie op wordt gegeven. Het is wat duurder maar ik ben erg onder de indruk van de uitvoering. Het product is van metaal! Dat had ik niet verwacht. Erg tof: minder plastic, duurzaam en heel stevig. De Peak Design case blijft er goed op zitten en je kunt de stand in de gewenste hoek plaatsen als je onder het opladen met je iPhone bezig wil zijn. Vond het wel wat prijzig, zeker omdat er standaard geen oplader bij zit. Dat had voor deze prijs wel gemogen. Opladen is verder echt geen probleem, ondanks het wat dikkere Peak Design hoesje.
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Peak Design Mobile Wireless Charging Stand - Black of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice