Peak Design Mobile Car Mount VHB - Black
Peak Design Mobile Car Mount VHB - Black
49,99

Peak Design Mobile Car Mount VHB - Black

49,99

Levertijd 6 dagen (alleen online verkrijgbaar)

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Peak Design Mobile Car Mount VHB - Black

Een geanodiseerde aluminium autohouder die eigenlijk bijna niet opvalt, mooi van vorm is en heerlijk makkelijk in gebruik. Te bevestigen op een groot aantal plaatsen op je auto dashboard of console met behulp van een hoge kwaliteit 3M VHB zelfklevende achterzijde. Met de kleine voetafdruk, kunt je je smartphone bevestigen waar je wilt terwijl je zicht op de weg onbelemmerd blijft. Je smartphone wordt veilig magnetisch vastgeklikt en je kunt de kijkhoek aanpassen door het ingebouwde, vloeiend bewegende balhoofd te draaien. Beste resultaten krijg je bij bevestiging op vlakke, harde, niet-poreuze oppervlakken zonder structuur.

Verkrijgbaar in oplaadbare en niet-oplaadbare uitvoering. De oplaadbare uitvoering wordt geleverd met een 12v-aanstekeradapter en een gemakkelijk te gebruiken netsnoer.Vereist dat je smartphone voorzien is van een Peak Design Mobile Everyday Case of Universal Adapter.

Specificaties
Merk Peak Design
Soort Mount
Type mount Adhesive Mounts
Geschikt voor merk Peak Design
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Peak Design Mobile Car Mount VHB - Black of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice