Metabones Nikon G - Fuji X-mount Speed Booster Ultra (0.71x)
Metabones Nikon G - Fuji X-mount Speed Booster Ultra (0.71x)
536,57

Metabones Nikon G - Fuji X-mount Speed Booster Ultra (0.71x)

536,57

Tijdelijk niet leverbaar.

Of 178,86 in 3 termijnen, 0% rente?
Of 11,40 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Metabones Nikon G - Fuji X-mount Speed Booster Ultra (0.71x)

De Metabones Nikon G - Fuji X-Mount Speed Booster Ultra is ten opzichte van de normale Metabones Nikon G - Fuji X-mount Speed Booster op diverse punten verbeterd. De Ultra is voorzien van een nieuw optisch ontwerp met ultra-hoog-index tantalum-glas dat zorgt voor verbeterde scherpte in de beeldhoeken, minder vervorming en minder vignettering. De Ultra maakt het niet alleen mogelijk om een Nikon G objectief op uw Fujifilm systeemcamera met X-mount te kunnen plaatsen, maar zorgt er ook voor dat het maximale diafragma met 1 stop wordt verhoogd. Bovendien zorgt de ingebouwde lens ervoor dat de beeldhoek 0.71x wordt vergroot. Met de Nikon G - Fuji X-mount Speed Booster Ultra krijgt u meer keuze uit objectieven en meer creatieve vrijheid met uw Fujifilm systeemcamera voorzien van een X-mount.

Handmatige scherpstelling en diafragma

Hoewel het objectief fysiek op de camerabody past zullen functies zoals automatisch diafragma en autofocus bij het gebruik van de Speed Booster niet werken. U zult dit dus handmatig moeten doen. Om u hierbij te helpen is de Speed Booster voorzien van een diafragmaring met een 8-stops markering en duidelijke vermelding van het werkelijke aantal f-stops. U hoeft dus nooit meer het diafragma te gokken. De matzwarte binnenkant vermindert interne reflecties terwijl de zwarte buitenkant mooi bij de meeste camerabody's en objectieven aansluit. De Speed Booster is voorzien van een afneembare statiefvoet en is compatibel met Arca-Swiss en Markins balhoofden.

Kenmerken

  • Verbeterd optisch ontwerp
  • Verhoogt het maximale diafragma met 1 stop
  • Vergroot de beeldhoek 0.71x
  • Handige diafragmaring met 8-stops markering
  • De afneembare statiefvoet is Arca-Swiss en Markins compatibel
  • Matzwarte afwerking om reflecties te voorkomen
  • Precieze pasvorm en stevige verbinding
Specificaties
Merk Metabones
Cameramount Fujifilm Systeemcamera (X)
Lensmount Nikon Reflex (F)
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Metabones Nikon G - Fuji X-mount Speed Booster Ultra (0.71x) of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice