Meopta MeoStar B1 7x50
Meopta MeoStar B1 7x50
919,00

Meopta MeoStar B1 7x50

Binnenkort beschikbaar

Of 30,48 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Meopta MeoStar B1 7x50

Meopta MeoStar B1 7x50 verrekijker - super lichtsterk en groot gezichtsveld


Ongekende topkwaliteit tegen een zeer gunstige prijs! De MeoStar B1 serie kan zich meten met professionele verrekijkers van de bekende A-merken. Uitstekende coatings en een perfect doordacht optisch ontwerp zorgen voor een zeer goede beeldkwaliteit. Daarnaast voldoen deze Meopta verrekijkers aan de strengste eisen die je mag verwachten: robuust, waterdicht, stikstof gevuld, rubber armor protectie en een prettige bediening en handligging.


Specifiek over de MeoStar B1 7x50 verrekijker

Kijk je graag naar wildlife in de volle schemer, of zoek je liever de vroegste vogels op? De MeoStar 7x50 is de Meopta verrekijker met de hoogste lichtsterkte dankzij het maximale uittredepupil van 7.1mm. Zelfs in de volle schemer kun je met deze kijker nog prima details en kleur waarnemen.


Verrekijker met een groot gezichtsveld

Het grote gezichtsveld van 126m geeft je altijd een goed overzicht, je houdt veel informatie in beeld. De diameter van de beeldcirkel is met 126m behoorlijk groot, dat is ideaal voor het opzoeken van je onderwerp, maar ook voor het in beeld houden van snel bewegende onderwerpen zoals vogels. Daarnaast is ook de vliegtuigspotter gebaat bij zo'n grote beeldcirkel. Hou zo veel mogelijk van een Antonov in beeld, de iets geringere vergroting van 7x helpt je daar ook bij.


Verrekijker voor maritiem gebruik en watersport

Deze MeoStar 7x50 is een perfect instrument voor de watersporter. Ook op het water profiteer je van de grote beeldcirkel, als kapitein van je zeilboot of jacht heb je altijd voldoende overzicht met deze verrekijker. Uiteraard is hij waterdicht, zodat ook de fanatieke watersporter geen problemen hoeft te verwachten met deze verrekijker; de optiek is goed afgeschermd.
Daarnaast is hij stikstof gevuld, je lenzen beslaan niet zo snel meer!


MeoShield coating op de MeoStar B1 tegen krassen en vervuiling

De MeoStar B1 7x50 verrekijker is voorzien van een speciale MeoShield coating. Dit is een extra harde coating op de buitenkant van de lensdelen zodat deze optimaal beschermd zijn tegen krassen en slijtage. Leuk om te vermelden: deze coating voldoet aan de strengste militaire specificaties en wordt dus ook gebruikt voor de speciale optische instrumenten die Meopta voor het leger ontwikkeld!


MeoBright 5501

De speciale MeoBright 5501 multicoating wordt gebruikt op het oppervlak van elk intern lensdeel zodat een lichttransmissie van 99.8% bereikt wordt! Het laat zich dan ook raden dat deze MeoStar verrekijker uitblinkt in helderheid


Waterdicht en stikstofgevuld

De MeoStar B1 7x50 is hermetisch afgesloten zodat je kunt observeren onder de zwaarste omstandigheden. Op het strand in de zilte zeelucht of in de stromende regen, je verrekijker is altijd perfect beschermd. Water en vocht krijgen dus geen kans maar minstens zo belangrijk: door de uitstekende sealing is de kijker helemaal luchtdicht. Zelfs na jarenlang gebruik of tijdens het stofhappen in de kast is de optiek van binnen nog volledig schoon. Atmosferische vervuiling heeft geen enkele kans, de interne optiek wordt na verloop van tijd niet aangetast!
De stikstof vulling voorkomt dat je lenzen beslaan; de auto in of uit is geen probleem meer!


Protective Rubber Armor

Elke MeoStar verrekijker is voorzien van een dikke rubber coating op de behuizing. Dat voorkomt niet alleen beschadigingen en krassen maar ook schade door stoten en onzorgvuldig gebruik. Daarnaast blijven je vingers warmer bij lagere temperaturen n profiteer je van ene optimale grip, ook in de stromende regen.
Waarom heeft een Meopta verrekijker zo'n goede prijs/kwaliteit verhouding?

Meopta is bij het grote publiek misschien niet meteen bekend als leverancier van optiek; verrekijkers en telescopen. Dit Tsjechische bedrijf maakt al sinds 1939 verrekijkers en telescopen en is één van de weinige fabrikanten die het volledige fabricageproces in eigen huis doet. Dat is uitzonderlijk, slechts weinigen beheersen het bewerken van optisch glas: het fabriceren en bewerken van lensdelen!
Meopta heeft dan ook jarenlang lenzen voor diverse grote, bekende kijker merken gefabriceerd. Tegenwoordig komt Meopta zelf met een complete verrekijker lijn, ook hebben ze een aantal goede telescopen in het assortiment; met als uitgangspunt: zoveel mogelijk kwaliteit leveren voor een goede prijs. Dat lukt ze aardig, ze omzeilen immers externe partijen die ook weer geld moeten verdienen. Daar profiteer jij als eindgebruiker van; je krijgt een goede verrekijker of telescoop, voor een zeer concurrerende prijs en met een uitstekende prijs kwaliteit verhouding!

Omdat Meopta als één van de weinigen zelf de lenzen fabriceert, krijg je veel waar voor je geld!


Specificaties
  • Vergroting: 7x
  • Objectief: 50mm
  • Uittrede pupil: 7.1mm
  • Kortste scherpstelafstand: 4m
  • Gezichtsveld: 126m
  • Eye relief: 22.5mm
  • Gewicht: 987g
Specificaties
Merk Meopta
Soort Binoculair
Lengte 180 mm
Hoogte 138 mm
Gewicht 987 gram
Prismatype Dakkant
Kijkeropties Gasgevuld, Geschikt voor brildragers, Waterbestendig
Vergroting min (x) 7
Vergroting max (x) 7
Lensdiameter (mm) 50
Uittredepupil (mm) 7.1
Schemergetal 18.7
Eyerelief (mm) 22.5
Kortste Scherpstelafstand (meter) 4
Gezichtsveld op 1000 meter 126
Verrekijker gebruik Vakantie en recreatie, Bos en schemering
Garantie 10
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Meopta MeoStar B1 7x50 of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice