Meopta MeoPro 8x56 HD
Meopta MeoPro 8x56 HD
639,00

Meopta MeoPro 8x56 HD

639,00

Niet meer leverbaar

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Meopta MeoPro 8x56 HD

Meopta MeoPro 8x56 HD

Zoek je een meer dan uitstekende kijker met een hoge lichtsterkte en dito beeldkwaliteit? Bekijk dan de MeoPro 8 x 56 HD van Meopta. Deze kijker is voorzien van hoogwaardige glassoorten waaronder lenselementen van ED fluorietglas waardoor chromatische aberratie oftewel kleurranden geminimaliseerd worden. De kijker is waterdicht en door de vulling met stikstofgas kan er ook nooit condens in de kijker ontstaan.

De optische kwaliteiten zijn het belangrijkst bij een verrekijker. Een fabrikant van hoogwaardige optische producten zoals Meopta weet daar alles van. De 8x56 HD is daarom voorzien van een geavanceerde coating en hoogwaardige glassoorten zoals ED (Extra Low Dispersion) en fluorietglas. Hierdoor wordt chromatische aberratie geminimaliseerd en zijn kleurweergave en contrast van hoog niveau.

Waterdicht en gasgevuld

Je wilt een kijker waarschijnlijk ook gebruiken in een vochtige omgeving, daarom heeft Meopta deze kijker waterdicht gemaakt. De MeoPro 8x56 HD is gevuld met stikstof waardoor er nooit vochtige lucht binnen kan dringen en condensatie niet mogelijk is. Dit wordt Fogproof genoemd, het beeld wordt nooit mistig. De kijker is bekleed met rubber waardoor hij bestand is tegen schokken en krassen. Door de grote instelwielen kun je de afstand en de dioptrie snel en precies aanpassen.

Specificaties

  • Vergroting: 8x
  • Doorsnede grootste lens: 56 mm
  • Beeldveld: 6 graden
  • Minimum instelafstand: 5 m
  • Uittredepupil: 7
  • Dioptriecorrectie: +/-3
  • Gewicht: 1120 gr
Specificaties
Merk Meopta
Soort Binoculair
Lengte 178 mm
Hoogte 143 mm
Gewicht 1030 gram
Prismatype Dakkant
Kijkeropties Gasgevuld, Waterbestendig
Vergroting min (x) 8
Vergroting max (x) 8
Lensdiameter (mm) 56
Uittredepupil (mm) 7
Schemergetal 21.2
Eyerelief (mm) 18.5
Kortste Scherpstelafstand (meter) 2.2
Gezichtsveld op 1000 meter 105
Verrekijker gebruik Safari en natuur, Bos en schemering
Garantie 10
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Meopta MeoPro 8x56 HD of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice