Manfrotto PIXI EVO Zwart
Manfrotto PIXI EVO Zwart
39,95

Manfrotto PIXI EVO Zwart

39,95

Direct leverbaar (alleen online verkrijgbaar)

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Manfrotto PIXI EVO Zwart

Manfrotto PIXI EVO - Stabiel tafelstatief

Op zoek naar een compact tafelstatief? Dan is de PIXI EVO de perfecte aanvulling in je tas. Deze compacte minipod is de nieuwe versie van de Manfrotto PIXI mini tripod, waar je nu ook de poten van kunt uitschuiven, voor nog meer flexibiliteit en variëteit qua hoeken en hoogte. Daarnaast kun je nu ook camera's met zwaardere lenzen (maximum 80-200 zoomlens) op deze tripod plaatsen. In totaal past er zo'n 2,5 kilo aan camera-apparatuur op.

Bijzondere perspectieven

Met de PIXI EVO tripod heb je twee verschillende beenhoeken, waarmee je foto's kunt schieten op grondniveau. Verder biedt de PIXI EVO genoeg stabiliteit om precies en accurate beelden mee te maken. Je monteert de camera eenvoudig op de kop, waarna je de camera in allerlei hoeken kunt zetten voor bijzondere perspectieven. Indien gewenst kan je de camera ook verticaal zetten (zo'n 90 graden) zodat je interessante portretten kunt schieten, zonder stabiliteit te verliezen.

Licht, compact en draagbaar

Vanwege zijn gevouwen lengte van 23 cm en gewicht van nog geen 267 gram, stop je hem eenvoudig in je cameratas, gewone tas, of zelfs in je broekzak. Zo heb je overal een klein, maar stabiele tripod bij de hand. De PIXI EVO is in drie verschillende kleuren verkrijgbaar: klassiek zwart, wit en rood-antraciet.

Kenmerken
  • Gevouwen lengte: 23 cm
  • Twee secties
  • Maximum hoogte: 19,5 cm
  • Minimum hoogte: 6 cm
  • Maximum draaggewicht: 2,5 kg
  • Gewicht: 267 gram
Specificaties
Merk Manfrotto
Type statief Klem-/tafelstatief
Minimale hoogte (cm) 6
Maximale hoogte (cm) 20
Maximale hoogte zonder middenzuil (cm) 20
Ingevouwen lengte (cm) 23
Eigen gewicht statief (kg) 267
Maximaal draagvermogen (kg) 2.5
Aantal pootsecties 2
Verstelmechanisme Overig
Statiefkop aanwezig Ja
Type statiefkop Balhoofd
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Manfrotto PIXI EVO Zwart of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice