Manfrotto Nitrotech N8 Fluid Video Head
Manfrotto Nitrotech N8 Fluid Video Head

Normale prijs: 468,88

Special Price 399,00

Manfrotto Nitrotech N8 Fluid Video Head

Normale prijs: 468,88

Special Price 399,00

Of 133,00 in 3 termijnen, 0% rente?

Niet meer leverbaar

Of 13,23 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
5 jaar garantie

Bij Cameraland profiteer je van 5 jaar garantie op dit artikel. Op alle nieuwe producten krijg je standaard minimaal twee jaar wettelijke garantie, met deze actie krijg je 3 jaar extra garantie!

Kies je voordeelbundel

Omschrijving Manfrotto Nitrotech N8 Fluid Video Head

Manfrotto Nitrotech N8 Video head

De Manfrotto Nitrotech N8 is een revolutionaire videokop voor professionele cineasten die zowel in de studio als op locatie werken. De N8 biedt verschillende bijzondere kenmerken zoals een Continious Counterbalance Systeem en een Fluid Drag System.

De Nitrotech is voorzien van een Nitrogen Piston Mechanism oftewel een met stikstof gevulde zuiger, waardoor er een continu counterbalance is en je de kop zeer vloeiend kunt bewegen, ideaal voor het maken van pan en tilt bewegingen tijdens het filmen. De gebruiker kan de frictie van de pan en tilt naar wens instellen. De N8 is gefabriceerd van licht maar ultrasterk aluminium.

Easy Link

Manfrotto heeft de Nitrotech N8 voorzien van Easy Link voor het bevestigen van accessoires, zoals een externe monitor of een lamp. De Nitrotech heeft een draagvermogen van maximaal 8 kilogram. Hij beschikt over een degelijke maar zeer soepel werkende snelkoppelingsplaat waardoor je een camera snel op de statiefkop kunt monteren.

Specificaties
Merk Manfrotto
Maximaal draagvermogen (kg) 8
Draagvermogen (kg) 8
Eigen gewicht statiefkop (kg) 2.2
Type statief Statiefkop
Type statiefkop Videohoofd
Statiefopties balhoofd 360 graden rotatie, Instelbare frictie, Quick release, Vloeistof gevuld
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Manfrotto Nitrotech N8 Fluid Video Head of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice