Manfrotto Nitrotech N8 Fluid Video + 546B Twin MS Kit
Manfrotto Nitrotech N8 Fluid Video + 546B Twin MS Kit
€ 799,00

Manfrotto Nitrotech N8 Fluid Video + 546B Twin MS Kit

€ 799,00

Tijdelijk uitverkocht

  • Gratis bezorging vanaf €50,-
  • Voor 17:30 besteld is morgen in huis
  • Meer dan 10.000 producten
  • Echt advies van onze experts
  • Klanten geven Cameraland.nl een 9,3
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Manfrotto Nitrotech N8 Fluid Video + 546B Twin MS Kit

Manfrotto Nitrotech N8 & 546B Twin MS videostatief

De Manfrotto Nitrotech N8 is een videokop voor professionele cineasten die zowel in de studio als op locatie werken. De N8 biedt verschillende bijzondere kenmerken zoals een Continious Counterbalance Systeem en een Fluid Drag System. Deze versie bestaat uit de Nitrotech N8 plus het professionele 546B Single Twin MS videostatief.

De Nitrotech is voorzien van een Nitrogen Piston Mechanism oftewel een met stikstof gevulde zuiger, waardoor er een continu counterbalance is en je de kop zeer vloeiend kunt bewegen, ideaal voor het maken van pan en tilt bewegingen tijdens het filmen. De gebruiker kan de frictie van de pan en tilt naar wens instellen. De N8 is gefabriceerd van licht maar ultrasterk aluminium.

Easy Link

Manfrotto heeft de Nitrotech N8 voorzien van Easy Link voor het bevestigen van accessoires, zoals een externe monitor of een lamp. De Nitrotech heeft een draagvermogen van maximaal 8 kilogram. Hij beschikt over een degelijke maar zeer soepel werkende snelkoppelingsplaat waardoor je een camera snel op de statiefkop kunt monteren. Het 546B Twin MS videostatief is een extreem degelijk en stabiel statief van aluminium. De 546B heeft dubbele poten en een spreader voor extra stabiliteit. De voeten zijn uitgerust met rubberafdekkingen die je kunt verwijderen waarna de spikes te voorschijn komen. De 546B heeft een maximale hoogte van 154 cm (excl. kop) en ingeklapt meet hij 69 cm. De 546B heeft een gewicht van 3700 gram en een draagvermogen 20 kg.

Laat meer zien
Specificaties
Merk Manfrotto
Type statief Tripod
Maximale hoogte (cm) 171
Ingevouwen lengte (cm) 27
Maximaal draagvermogen (kg) 20
Aantal pootsecties 3
Verstelmechanisme Nee
Statiefopties algemeen Voor video, Waterpas statief
Statiefkop aanwezig Nee
Type statiefkop Nee
Statiefopties balhoofd Instelbare frictie, Quick release, Waterpas kop
Laat meer zien
Laat meer zien
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Manfrotto Nitrotech N8 Fluid Video + 546B Twin MS Kit of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice