Manfrotto Nitrotech N8 Fluid Video + 535 Single Leg Kit
Manfrotto Nitrotech N8 Fluid Video + 535 Single Leg Kit
€ 1.249,00

Manfrotto Nitrotech N8 Fluid Video + 535 Single Leg Kit

€ 1.249,00

Tijdelijk uitverkocht

  • Gratis bezorging vanaf €50,-
  • Voor 17:30 besteld is morgen in huis
  • Meer dan 10.000 producten
  • Echt advies van onze experts
  • Klanten geven Cameraland.nl een 9,3
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Manfrotto Nitrotech N8 Fluid Video + 535 Single Leg Kit

Manfrotto Nitrotech N8 & 535 Pro Kit

De Manfrotto Nitrotech N8 is een videokop voor professionele cineasten die zowel in de studio als op locatie werken. De N8 biedt verschillende bijzondere kenmerken zoals een Continious Counterbalance Systeem en een Fluid Drag System. Deze versie bestaat uit de Nitrotech N8 plus het 535 Single Leg carbon statief.

De Nitrotech is voorzien van een Nitrogen Piston Mechanism oftewel een met stikstof gevulde zuiger, waardoor er een continu counterbalance is en je de kop zeer vloeiend kunt bewegen, ideaal voor het maken van pan en tilt bewegingen tijdens het filmen. De gebruiker kan de frictie van de pan en tilt naar wens instellen. De N8 is gefabriceerd van licht maar ultrasterk aluminium.

Easy Link

Manfrotto heeft de Nitrotech N8 voorzien van Easy Link voor het bevestigen van accessoires, zoals een externe monitor of een lamp. De Nitrotech heeft een draagvermogen van maximaal 8 kilogram. Hij beschikt over een degelijke maar zeer soepel werkende snelkoppelingsplaat waardoor je een camera snel op de statiefkop kunt monteren. Het 535 Single Leg carbon statief is een degelijk maar licht statief van carbon oftewel koolstof. Je kunt de hoek van elke statiefpoot apart in drie stappen instellen. De 535 heeft een maximale hoogte van 171 cm (excl. kop) en ingeklapt meet hij slechts 27 cm! De 535 heeft een gewicht van 2350 gram en een maximaal draagvermogen van 20kg.

Laat meer zien
Specificaties
Merk Manfrotto
Maximaal draagvermogen (kg) 7.9
Draagvermogen (kg) 7.9
Eigen gewicht statiefkop (kg) 2.2
Type statief Statiefkop
Type statiefkop Videohoofd
Statiefopties balhoofd Waterpas kop
Model snelkoppelingsplaat 504PLONG
Laat meer zien
Laat meer zien
Productbeoordelingen
1 reviews
“Statief kop is ontzettend goed, werkt fijn en is erg vloeiend”
Beoordeling door Nico (geplaatst op 28-07-2017)
Design
Kwaliteit
Prestatie
Statief kop is ontzettend goed, werkt fijn en is erg vloeiend. Statief zelf staat ook stevig en klapt uit tot een mooie hoogte.
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Manfrotto Nitrotech N8 Fluid Video + 535 Single Leg Kit of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice