Manfrotto MT055CXPRO4 Carbon statief 4 secties
Manfrotto MT055CXPRO4 Carbon statief 4 secties

Normale prijs: 669,95

Special Price 519,00

Manfrotto MT055CXPRO4 Carbon statief 4 secties

Normale prijs: 669,95

Special Price 519,00

Levertijd 8 dagen (alleen online verkrijgbaar)

Of 173,00 in 3 termijnen, 0% rente?
Of 11,03 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
5 jaar garantie

Bij Cameraland profiteer je van 5 jaar garantie op dit artikel. Op alle nieuwe producten krijg je standaard minimaal twee jaar wettelijke garantie, met deze actie krijg je 3 jaar extra garantie!
Ben je benieuwd welke producten bij ons 5 jaar garantie krijgen, kijk dan hier

Kies je voordeelbundel

Omschrijving Manfrotto MT055CXPRO4 Carbon statief 4 secties

Manfrotto MT055CXPRO4 Professional Tripod Carbon 4 sections

De 055 is het bekendste en meest succesvolle Manfrotto statief voor professionele fotografen. Dit recente re-design bouwt voort op de rijke historie van ons assortiment, maar verbetert de prestaties in termen van stijfheid en sterkte; maakt het sneller qua set-up; is gemakkelijker in gebruik en veelzijdiger dan ooit.

Nieuwe 055 Statief lijn - Ongekende stijfheid en sterkte

Camera stabiliteit is de primaire functie van een statief. Verbeterde stabiliteit is de kern van de innovaties die zijn toegepast op de nieuwe 055. Dankzij het nieuwe Quick Power Lock systeem, kan er grotere druk uitgeoefend worden op de scharnierpunten van de statief poten. Nog niet eerder was de 055 veiliger en stabieler dan met deze nieuwe Manfrotto innovaties.

Dankzij het Quick Power Lock systeem is de stijfheid van het statief met 50% toegenomen en is het laadvermogen gestegen tot 9kg. De 'oude' versie had een laadvermogen van 7 kg. Dit uitzonderlijk grote laadvermogen is gegarandeerd ongeacht de plaatsing van de camera-apparatuur. Met de 4 onafhankelijke hoek instellingen per poot en het 90° kolom mechanisme, is de combinatie van vrijheid in opstelling en hoge draagvermogen, de basis voor veel nieuwe veilige creatieve opstellingen.

Set- up snelheid en gebruiksgemak

De kracht van het Quick Power Lock systeem betekent dat niets van eenvoud opgeofferd is voor stabiliteit. Het QPL is ontworpen om met één hand, elke hoek en lengte van de poten snel in te stellen. Ook het nieuwe kantel mechanisme is met één hand te bedienen.

Daarnaast is het nieuwe waterpas op de 055, volledig 360° rond de middelste kolom vrij te plaatsen. Dit betekent dat het waterpas altijd op de beste positie voor de gebruiker te plaatsen is. Perfect in het zicht en nooit een vergrendeling blokkerend.Onbeperkt - Veelzijdigheid en creativiteit

Het 055 90° kantel kolom mechanisme is geheel opnieuw ontworpen. Het nieuwe mechanisme is verborgen in de top van het statief totdat het nodig is. Dit nieuwe ontwerp bespaart niet alleen ruimte, maar brengt de kop dichter bij het centrale punt, waardoor de stabiliteit nog meer toeneemt. Een stijvere statief opstelling resulteert altijd in meer mogelijkheden in beeldscherpte en sluitertijden, dus meer creatieve mogelijkheden voor de professional. De combinatie van het nieuwe kantelmechanisme met vier onafhankelijke poot hoeken, creëert een zee aan mogelijkheden zonder zorgen voor veiligheid en stabiliteit. De éénhands bediening bevordert niet alleen de setup snelheid, maar ook het vinden van de juiste opstelling.

Er is ook een Easy Link aansluiting toegevoegd aan de bovenkant van de 055. Op deze aansluiting zijn allerlei accessoires veilig aan te sluiten. Bijvoorbeeld een arm met een LED-lampje; een reflector of een andere accessoire. De nieuwe 055 gaat verder dan de grenzen van het klassieke statief en mag met recht de nieuwe basis voor mobiele fotostudio's genoemd worden.

Specificaties
  • Maximale hoogte: 170cm
  • Minimale hoogte: 9cm
  • Maximaal draagvermogen: 9kg
  • Eigen gewicht: 2kg
  • Aantal secties: 4
  • Schroefdraadaansluiting: 3/8"
Specificaties
Merk Manfrotto
Type statief Tripod
Minimale hoogte (cm) 9
Maximale hoogte (cm) 170
Maximale hoogte zonder middenzuil (cm) 140
Ingevouwen lengte (cm) 54
Eigen gewicht statief (kg) 2.1
Maximaal draagvermogen (kg) 9
Statief materiaal Carbon
Aantal pootsecties 4
Verstelmechanisme Clips
Statiefopties algemeen Uitneembare middenzuil, Waterpas statief
Statiefkop aanwezig Nee
Productbeoordelingen
1 reviews
“Het is een prima statief, het is stevig en wat mij betreft komt het hoog genoeg”
Beoordeling door Sjaak (geplaatst op 15-04-2017)
Design
Kwaliteit
Prestatie
Het is een prima statief, het is stevig en wat mij betreft komt het hoog genoeg. De enige aanmerking is inherent aan het systeem, maar het blijft wel een punt van irritatie, namelijk: als ik de statief meeneem aan mijn rugzak, blijven de clipjes frequent haken aan mijn tas.
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Manfrotto MT055CXPRO4 Carbon statief 4 secties of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice