Manfrotto MPMXPROC4 Photo Monopod Carbon 4 sectie
Manfrotto MPMXPROC4 Photo Monopod Carbon 4 sectie
199,00

Manfrotto MPMXPROC4 Photo Monopod Carbon 4 sectie

199,00

Binnenkort beschikbaar.

Of 66,33 in 3 termijnen, 0% rente?
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Manfrotto MPMXPROC4 Photo Monopod Carbon 4 sectie

Manfrotto MPMXPRO Monopod Carbon 4 sectie

Fotografeer je regelmatig met een langer brandpunt of bij weinig licht? Denk dan eens na over de aanschaf van een monopod, want zo'n eenbeenstatief heeft verschillende voordelen ten opzichte van een conventioneel driepootstatief of het fotograferen uit de hand. Monopods zijn er in vele soorten en prijsklassen met de bijbehorende kwaliteit. Ga jij voor een degelijk eenbeenstatief met een laag gewicht, handige functies en een lange levensduur, bekijk dan de MPMXPRO monopods van statievenspecialist Manfrotto. De MPMXPRO Monopod Carbon 4 sectie is de uitvoering van hoogwaardig (licht en sterk) carbon met 4 secties. De maximale hoogte is 164,5 cm, ingeschoven meet hij 52 cm. Het maximale draaggewicht is 7 kg.

Monopods zijn heel populair bij onder meer wildlife-, vogel- en sportfotografen. Stel je voor dat je tijdens je safari vanuit een Landrover met andere fotografen foto's van bijvoorbeeld leeuwen wilt maken. Uiteraard doe je dat bij zulke schuwe dieren met een flinke telelens. Zie je jezelf al werken met een driepootstatief in die krappe auto? Hier is een monopod een geweldige uitkomst, hij neemt geen ruimte in beslag en je hebt toch een prima ondersteuning. Ook bij sportfotografie is een monopod op zijn plaats, bijvoorbeeld bij het fotograferen van snelbewegende onderwerpen, zoals raceauto's op een circuit. Met jouw camera op een eenbeenstatief volg je de actie!

Extra voordelen

Een monopod is in ingeschoven toestand zo klein dat hij heel weinig ruimte inneemt, handig voor op reis. Je kunt een monopod ook als verlengstok gebruiken, bijvoorbeeld om over een menigte of een obstakel heen te fotograferen. Je kunt een eenbeenstatief trouwens ook als superieure selfiestick gebruiken!

Hoogwaardige kwaliteit

Manfrotto heeft een uitstekende naam op het gebied van statieven en andere accessoires. Dat merk je ook bij deze monopods. Door gebruik van hoogwaardige materialen en een degelijke constructie gaat een Manfrotto statief een leven lang mee. De statiefbuizen hebben een D-vorm waardoor ze extra stevig zijn en geen neiging tot verdraaien hebben. Door toepassing van verbeterde snelklampen, die je met een enkele hand kunt bedienen, schuif je het eenbeenstatief razendsnel in en uit. Door de Leg Warmer van rubber kun je statief altijd comfortabel hanteren, ook bij temperaturen onder het vriespunt.

Compatibel

De MPMXPRO Monopods+ zijn compatibel met Manfrotto's MVMXPROBASE, een geweldig filmaccessoire in de vorm van een basis voor je eenbeenstatief. Door de ingebouwde vloeistoftechniek kun je vloeiende pans maken tijdens het vastleggen van bewegende beelden. Als je de drie pootjes uitklapt kan het statief zelfstandig staan.

Specificaties
Merk Manfrotto
Ingevouwen lengte (cm) 52
Verstelmechanisme Clips
Maximaal draagvermogen (kg) 7
Maximale hoogte (cm) 164.5
Minimale hoogte (cm) 52
Statiefkop aanwezig Nee
Type statief Monopod
Aantal pootsecties 4
Eigen gewicht statief (kg) 0.6
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Manfrotto MPMXPROC4 Photo Monopod Carbon 4 sectie of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice