Lume Cube Portable Lighting Kit Plus
Lume Cube Portable Lighting Kit Plus
229,00

Lume Cube Portable Lighting Kit Plus

229,00

Binnenkort beschikbaar.

Of 76,33 in 3 termijnen, 0% rente?
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Lume Cube Portable Lighting Kit Plus

Lume Cube Portable Lighting Kit Plus

Dit is de ultieme kit voor alle fotografen en videografen om het perfecte licht te creëren in alle situaties. In de Portable Lighting Kit Plus combineert Lume Cube hun compact LED kubus met vrijwel alle accessoires die je nodig kunt hebben als content creator. Je kunt het licht van de Lume Cube hiermee vormen en kleuren zoals jij dat wil, én je kunt de lamp op je dslr- of systeemcamera óf op een lampstatief zetten.

Alles-in-één kit in handige koffer

Met de Portable Lighting Kit heb je altijd verlichting én lichtvormers bij de hand. Deze kit bevat één Lume Cube LED-kubus, een DSLR camera mount (hot shoe mount) met Light-Stand adapter, een Modification Frame om je diffusors en gels op te bevestigen, twee CTO gels, één Diffusion Bulb, twee platte diffusors, 4 RGBY gels (rood, groen, geel en blauw), twee Honeycomb diffusors, een snoot lichtvormer, een barn door lichtvormer en een micro-USB laadkabel. Het geheel wordt geleverd in een compacte koffer die op maat gemaakt is zodat alle accessoires er perfect in passen.

Over het Lume Cube LED lampje

Een Lume Cube is een met siliconen bekleed vierkant blokje van 4 x 4 x 4 cm dat je kunt gebruiken als externe lichtbron voor je smartphone, je digitale (slr-)camera, je GoPro of willekeurig welke andere action cam. De Lume Cube levert bij vol vermogen ongeveer 20 minuten licht en je kunt hem gebruiken als videolamp of als flitser. Met zijn ingebouwde optische sensor kun je de Lume Cube bovendien gebruiken als slave flitser in combinatie met een losse systeemflitser. Je bedient de functies van de Lume Cube met een iPhone of Android smartphone via de speciale app.

Kleine lichtbron met groot vermogen

Ook al is de Lume Cube maar heel klein, technisch zit deze flitser en videolamp heel ingenieus in elkaar. De Lume Cube levert op vol vermogen maar liefst 1500 Lumen (of 750 Lux @ 1 meter) aan verlichting en je kunt het vermogen dimmen van 1500 naar 0 Lumen. Je belichting is dus altijd perfect. De kleurtemperatuur van de LED is 6000° kelvin, wat mooi helder wit licht oplevert. Je kunt de Lume Cube in ongeveer 1,5 uur weer opladen met de meegeleverde USB-kabel. De Lume Cube is bovendien waterdicht tot maar liefst 30 meter diepte, waardoor je hem ook perfect kunt gebruiken met een GoPro tijdens het surfen of duiken. Let wel op dat op een diepte van 10 meter of meer de knoppen van de Lume Cube niet meer bediend kunnen worden. Ga je diep duiken, stel dan de gewenste lichtsterkte op tijd in! Om de Lume Cube op te laden wordt er bij de Portable Lighting Kit een Micro USB laadkabeltje meegeleverd.

Over de Hot Shoe Mount voor DSLR camera’s

Met behulp van de meegeleverde DSLR Hot Shoe Mount bevestig je het Lume Cube balhoofd heel eenvoudig op je dslr-camera. Je schroeft de Lume Cube op het minibalhoofd en vervolgens schroef je het balhoofdje met de 1/4-inch statiefschroefdraad op de DSLR Hot Shoe Mount. Daarna schuif je de combinatie in de flitsschoen van praktisch iedere dslr of compacte systeemcamera. Wil je de mount op een lampstatief zetten, dan schroef je, in plaats van de hot shoe adapter, de 3/8" adapter onder het balhoofd. Op deze manier heb je een extreem compacte flitser of videolamp met een hoge lichtopbrengst. De Hot Shoe Mount is gemaakt van lichtgewicht metaal en neemt nauwelijks ruimte in je fototas in. Naast op de camera, is deze mount ook te bevestigen op een los statief voor nog meer mogelijkheden!


Waarom Lume Cube?

Het idee achter Lume Cube is dat alle goede fotografie één ding gemeen heeft: een buitengewone belichting. Dankzij de iPhone, Android smartphones en GoPro is fotograferen en filmen voor meer mensen bereikbaar dan ooit, maar je bent wel gebonden aan daglicht omdat die apparaten minder presteren bij schemer en in het donker. Lume Cube is van mening dat je ook met deze apparatuur moet kunnen werken zoals met professional spullen. Daarom werd een supercompacte maar wel zeer krachtige flitser en videolamp ontwikkeld die overal en altijd gebruikt kan worden om je onderwerp perfect te belichten.

Lume Cube: De kleine, lichtgevende krachtpatser

Lume Cube is in 2014 begonnen als een Kickstarter project en sindsdien gevestigd in San Diego. De bedenkers van Lume Cube zagen dat niet alleen professionele fotografen, maar ook Gopro filmers, extreme sporters en smartphonefotografen vaak behoefte hebben aan meer licht bij hun foto- en video-opnames. Daarom ontwikkelde Lume Cube een extreem compact en lichtgewicht, maar zeer sterke lichtbron in de vorm van een kubus. Bij Lume Cube hebben ze hart voor de natuur. Daarom worden er in samenwerking met WeForest via de #care4cubes campagne voor elke 100 dollar die uitgegeven wordt op hun website, twee bomen geplant in gebieden waar de natuur dreigt te verdwijnen.

Specificaties
Merk Lume Cube
Aansluitingen Mini USB
Diepte 4
Lengte 4
Verlichtingshoek (graden) 60
Verlichtingshoek vast of variabel Vast
Type licht categorie Continu licht op camera
Kleurtemperatuur max (K) 6000
Kleurtemperatuur min (K) 6000
CRI 85
Dimming range max (%) 100
Dimming range min (%) 0
Geef aan of de lichtbron kan flitsen Ja
Stroomvoorziening Accu (eigen type), USB
Meegeleverde licht producten Accessoire, Continu lamp, Lichtvormer, Overige, Set
Soort lamp Lamp
Afstandsbediening Wifi
Lichtbron LED
Bevestiging 1/4"
Breedte 4 cm
Geschikt voor vloggen Ja
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Lume Cube Portable Lighting Kit Plus of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice