Lume Cube Mounting Bars voor DJI Phantom 4 Drone Blue
Lume Cube Mounting Bars voor DJI Phantom 4 Drone Blue
44,77

Lume Cube Mounting Bars voor DJI Phantom 4 Drone Blue

44,77

Niet meer leverbaar

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Lume Cube Mounting Bars voor DJI Phantom 4 Drone Blue

Lume Cube Mounting Bars voor DJI Phantom 4 Drone Blue

Met de Lume Cube Mounting Bars voor de DJI Phantom 4 drone breng je je Lume Cube naar grote hoogte. Letterlijk. Dankzij deze handige Mounting Bars bevestig je namelijk heel simpel twee Lume Cubes aan het landingsgestel van een DJI Phantom 4 of DJI Phantom 4 Pro om ook vanuit de lucht je onderwerp perfect te belichten. De Mounting Bars zijn leverbaar in de kleuren blauw, zwart of wit zodat je een geheel eigen look aan je DJI Phantom 4 (Pro) drone kunt geven.

Licht voor drones

Een Lume Cube is een met siliconen bekleed vierkant blokje met een krachtige LED-lamp dat je kunt gebruiken als externe lichtbron voor je DJI Phantom 4 of 4 Pro drone. De Lume Cube levert bij vol vermogen ongeveer 20 minuten licht en deze ultracompacte en superlichte videolamp heeft maar liefst 1500 lumen vermogen dat je kunt dimmen van 1500 naar 0 Lumen. Door met de mounting bars twee Lume Cubes aan je DJI Phantom 4 te bevestigen heb je dus ook in de schemer en 's avonds de mogelijkheid om je onderwerp te belichten met in totaal maar liefst 3000 lumen aan licht. De kleurtemperatuur van de LED is 6000° kelvin, wat mooi helder wit licht oplevert. Je kunt de Lume Cube in ongeveer 1,5 uur weer opladen met de meegeleverde USB-kabel.

Bedien je Lume Cube met de App

Je schroeft de Lume Cube op de 1/4-inch statiefschroef van de Mounting Bar en daarna klem je de Mounting Bar tussen de poten van het landingsgestel van je Drone. Je richt de Lume Cube dezelfde kant op als de camera en je kunt de lucht in! De Mounting Bars zijn van sterk, lichtgewicht en verend materiaal en klemmen zichzelf muurvast. Je bedient de Lume Cubes vervolgens heel simpel via wifi of Bluetooth met de speciale app. Die is er zowel voor Apple iOS als voor Android. Het is mogelijk om met de app tot maar liefst 5 Lume Cubes tegelijk aan te sturen en de helderheid van de videolamp te regelen voor iedere afzonderlijke Lume Cube.

Waarom Lume Cube?

Het idee achter Lume Cube is dat alle goede fotografie één ding gemeen heeft: een buitengewone belichting. Dankzij de iPhone, Android smartphones en GoPro is fotograferen en filmen voor meer mensen bereikbaar dan ooit, maar je bent wel gebonden aan daglicht omdat die apparaten minder presteren bij schemer en in het donker. Lume Cube is van mening dat je ook met deze apparatuur moet kunnen werken zoals met professional spullen. Daarom werd een supercompacte maar wel zeer krachtige flitser en videolamp ontwikkeld die overal en altijd gebruikt kan worden om je onderwerp perfect te belichten.

Over Lume Cube

Het jonge bedrijf Lume Cube is gevestigd in San Diego, Californië. Zoals meer Amerikaanse ondernemingen die zich bezighouden met accessoires voor GoPro's en smartphones is ook Lume Cube een startup die voorkomt uit een slim idee van een paar mensen met als passie surfen en reizen. Kickstarter zorgde in november 2014 voor de aftrap van Lume Cube nadat de oprichters van mening waren dat er behoefte was aan een supercompacte flitser en videolamp om altijd en overal bij je te hebben.

Specificaties
Merk Lume Cube
Soort Drone product
Geschikt voor merk DJI
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Lume Cube Mounting Bars voor DJI Phantom 4 Drone Blue of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice