Lume Cube Lighting Kit DJI P3 (2 Lume Cubes + 2 Bars)
Lume Cube Lighting Kit DJI P3 (2 Lume Cubes + 2 Bars)
217,80

Lume Cube Lighting Kit DJI P3 (2 Lume Cubes + 2 Bars)

217,80

Niet meer leverbaar

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Lume Cube Lighting Kit DJI P3 (2 Lume Cubes + 2 Bars)

Lume Cube Kit DJI Phantom 3 Mounting Bars + 2 Lume Cubes

Met de Lume Cube Kit met Mounting Bars en 2 Lume Cubes voor de DJI Phantom 3 drone heb je in één keer alles bij de hand om ook vanuit de lucht perfect belichte filmopnamen te maken. De Kit bestaat uit twee Lume Cubes in de kleur grijs, twee USB-laadkabels en twee witte Mounting Bars. Dankzij de handige Mounting Bars bevestig je heel eenvoudig de twee Lume Cubes aan het landingsgestel van een DJI Phantom 3.

Bediening met de App

Je schroeft de Lume Cubes op de 1/4-inch statiefschroeven van de twee Mounting Bars en daarna klem je de Mounting Bars tussen de poten van het landingsgestel van je Drone. Vervolgens richt je de Lume Cube in dezelfde richting als de camera van de drone en je bent klaar voor actie! De Lume Cube Mounting Bar is van sterk, lichtgewicht en verend materiaal en klemt zichzelf muurvast. Je bedient de Lume Cubes heel simpel via Bluetooth met de speciale app. Die is er zowel voor Apple iOS als voor Android. Het is mogelijk om met de app tot maar liefst 5 Lume Cubes tegelijk aan te sturen en de helderheid van de videolamp te regelen voor iedere afzonderlijke Lume Cube.

Handige verlichting voor drones

Een Lume Cube is LED-lamp in een met siliconen bekleed vierkant blokje van 3,8cm x 3,8cm dat je kunt gebruiken als externe lichtbron voor je DJI Phantom 3 drone (let op: niet geschikt voor de Phantom 3 Standard!). De krachtige LED-lamp van de Lume Cube levert bij vol vermogen ongeveer 20 minuten licht. Deze ultracompacte en superlichte videolamp heeft maar liefst 1500 lumen vermogen dat je kunt dimmen van 1500 naar 0 Lumen. Door met de Mounting Bars twee Lume Cubes aan je DJI Phantom 3 te bevestigen heb je dus ook in de schemer en 's avonds de mogelijkheid om je onderwerp te belichten met in totaal maar liefst 3000 lumen aan licht. De kleurtemperatuur van de LED is 6000° kelvin, wat mooi helder wit licht oplevert. Je kunt de Lume Cubes in ongeveer 1,5 uur weer opladen met de meegeleverde USB-kabels.

Waarom Lume Cube?

Het idee achter Lume Cube is dat alle goede fotografie één ding gemeen heeft: een buitengewone belichting. Dankzij de iPhone, Android smartphones en GoPro is fotograferen en filmen voor meer mensen bereikbaar dan ooit, maar je bent wel gebonden aan daglicht omdat die apparaten minder presteren bij schemer en in het donker. Lume Cube is van mening dat je ook met deze apparatuur moet kunnen werken zoals met professional spullen. Daarom werd een supercompacte maar wel zeer krachtige flitser en videolamp ontwikkeld die overal en altijd gebruikt kan worden om je onderwerp perfect te belichten.

Over Lume Cube

Het jonge bedrijf Lume Cube is gevestigd in San Diego, Californië. Zoals meer Amerikaanse ondernemingen die zich bezighouden met accessoires voor GoPro's en smartphones is ook Lume Cube een startup die voorkomt uit een slim idee van een paar mensen met als passie surfen en reizen. Kickstarter zorgde in november 2014 voor de aftrap van Lume Cube nadat de oprichters van mening waren dat er behoefte was aan een supercompacte flitser en videolamp om altijd en overal bij je te hebben.

Specificaties
Merk Lume Cube
Kleurtemperatuur max (K) 6000
Stroomvoorziening USB
Bevestiging 1/4"
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Lume Cube Lighting Kit DJI P3 (2 Lume Cubes + 2 Bars) of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice