Lume Cube Kit for GoPro incl. 2 Gunmetal Grey Lume Cubes
Lume Cube Kit for GoPro incl. 2 Gunmetal Grey Lume Cubes
219,00

Lume Cube Kit for GoPro incl. 2 Gunmetal Grey Lume Cubes

219,00

Niet meer leverbaar

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Lume Cube Kit for GoPro incl. 2 Gunmetal Grey Lume Cubes

Lume Cube Kit GoPro Mounting Bar + 2 Grijze Lume Cubes

De Lume Cube Kit voor GoPro maakt het mogelijk om de allerbeste beeldkwaliteit uit je GoPro Hero te halen. Dankzij de twee Lume Cubes die naast de GoPro action cam op een basisplaat gemonteerd worden, kun je perfect je onderwerp uitlichten met een lichtopbrengst van maar liefst 3000 lumen. Je belichting is dus altijd perfect! Deze Kit bestaat uit twee grijze Lume Cubes, een handige Mounting Bar met GoPro aansluiting en twee 1/4-inch statiefschroeven voor de Lume Cubes. Twee USB-oplaadkabels worden eveneens meegeleverd.

Waterdicht licht voor GoPro

Een Lume Cube is een LED-lamp in een met siliconen bekleed en waterdicht vierkant blokje van 3,8cm x 3,8cm dat je kunt gebruiken als externe lichtbron voor je GoPro of willekeurig welke andere action cam. Je bedient een Lume Cube heel simpel via wifi of Bluetooth met de speciale app. Een Lume Cube levert op vol vermogen maar liefst 20 minuten lang 1500 Lumen aan licht en je kunt met de app het vermogen dimmen van 1500 naar 0 Lumen. Met de twee Lume Cubes in de Kit heb je dus maximaal 3000 lumen lichtopbrengst! De Lume Cube is bovendien waterdicht tot maar liefst 33 meter diepte, waardoor je hem ook perfect kunt gebruiken met een GoPro tijdens het surfen of duiken. Uiteraard is de Mounting Bar net zoals de Lume Cubes geschikt om onder water gebruikt te worden. Let wel op dat op een diepte van 10 meter of meer de knoppen van de Lume Cube niet meer bediend kunnen worden. Ga je diep duiken, stel dan de gewenste lichtsterkte op tijd in! Dus of je nu gaat mountainbiken of duiken, je hebt altijd voldoende licht bij de hand voor je GoPro films.

Waarom Lume Cube?

Het idee achter Lume Cube is dat alle goede fotografie één ding gemeen heeft: een buitengewone belichting. Dankzij de iPhone, Android smartphones en GoPro is fotograferen en filmen voor meer mensen bereikbaar dan ooit, maar je bent wel gebonden aan daglicht omdat die apparaten minder presteren bij schemer en in het donker. Lume Cube is van mening dat je ook met deze apparatuur moet kunnen werken zoals met professional spullen. Daarom werd een supercompacte maar wel zeer krachtige flitser en videolamp ontwikkeld die overal en altijd gebruikt kan worden om je onderwerp perfect te belichten.

Over Lume Cube

Het jonge bedrijf Lume Cube is gevestigd in San Diego, Californië. Zoals meer Amerikaanse ondernemingen die zich bezighouden met accessoires voor GoPro's en smartphones is ook Lume Cube een startup die voorkomt uit een slim idee van een paar mensen met als passie surfen en reizen. Kickstarter zorgde in november 2014 voor de aftrap van Lume Cube nadat de oprichters van mening waren dat er behoefte was aan een supercompacte flitser en videolamp om altijd en overal bij je te hebben.

Specificaties
Merk Lume Cube
Diepte 3,8 cm
Lengte 3,8 cm
Type licht categorie Continu licht op camera
Kleurtemperatuur max (K) 6000
Stroomvoorziening Accu (eigen type)
Lichtbron LED
Bevestiging 1/4"
Breedte 3,8 cm
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Lume Cube Kit for GoPro incl. 2 Gunmetal Grey Lume Cubes of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice