Lume Cube DJI Mavic mounts (2) black for Lume Cube
Lume Cube DJI Mavic mounts (2) black for Lume Cube
49,00

Lume Cube DJI Mavic mounts (2) black for Lume Cube

49,00

Binnenkort beschikbaar.

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Lume Cube DJI Mavic mounts (2) black for Lume Cube

Lume Cube Mounting Bars voor DJI Mavic drone

Met de Lume Cube Mounting Bars voor de DJI Mavic drone kan je Lume Cube de lucht in. Letterlijk. Dankzij deze handige Mounting Bars bevestig je heel eenvoudig twee Lume Cubes aan de poten van een DJI Mavic om ook vanuit de lucht je onderwerp perfect te belichten. Bovendien zorgen de Lume Cubes ervoor dat je drone, ook in het donker, goed zichtbaar is!

Licht voor drones

Een Lume Cube is een met siliconen bekleed vierkant blokje met en krachtige LED-lamp. De afmetingen zijn slechts 3,8cm x 3,8cm en daardoor is een Lume Cube ideaal te gebruiken als externe lichtbron voor je DJI Mavic drone. De Lume Cube levert bij vol vermogen ongeveer 20 minuten licht. Deze ultracompacte en superlichte videolamp heeft maar liefst 1500 lumen vermogen dat je kunt dimmen van 1500 naar 0 Lumen. Door met de mounting bars twee Lume Cubes aan je DJI Mavic te bevestigen heb je dus ook in de schemer en 's avonds de mogelijkheid om je onderwerp te belichten met in totaal maar liefst 3000 lumen aan licht. De kleurtemperatuur van de LED is 6000° kelvin, wat mooi helder wit licht oplevert. Je kunt de Lume Cube in ongeveer 1,5 uur weer opladen met de meegeleverde USB-kabel.

Bedien je Lume Cube met de App

Je schroeft de Lume Cube op de 1/4-inch statiefschroef van de Mounting Bar en daarna klem je de Mounting Bar tussen de poten van het landingsgestel van je Drone. De Mounting Bar is van sterk, lichtgewicht en verend materiaal en klemt zichzelf muurvast. De Lume Cube richt je vervolgens dezelfde kant op als de camera van de drone. Je bedient de Lume Cube heel simpel via wifi of Bluetooth met de speciale app. Die is er zowel voor Apple iOS als voor Android. Het is mogelijk om met de app tot maar liefst 5 Lume Cubes tegelijk aan te sturen en de helderheid van de videolamp te regelen voor iedere afzonderlijke Lume Cube.

Waarom Lume Cube?

Het idee achter Lume Cube is dat alle goede fotografie één ding gemeen heeft: een buitengewone belichting. Dankzij de iPhone, Android smartphones en GoPro is fotograferen en filmen voor meer mensen bereikbaar dan ooit, maar je bent wel gebonden aan daglicht omdat die apparaten minder presteren bij schemer en in het donker. Lume Cube is van mening dat je ook met deze apparatuur moet kunnen werken zoals met professional spullen. Daarom werd een supercompacte maar wel zeer krachtige flitser en videolamp ontwikkeld die overal en altijd gebruikt kan worden om je onderwerp perfect te belichten.

Over Lume Cube

Het jonge bedrijf Lume Cube is gevestigd in San Diego, Californië. Zoals meer Amerikaanse ondernemingen die zich bezighouden met accessoires voor GoPro's en smartphones is ook Lume Cube een startup die voorkomt uit een slim idee van een paar mensen met als passie surfen en reizen. Kickstarter zorgde in november 2014 voor de aftrap van Lume Cube nadat de oprichters van mening waren dat er behoefte was aan een supercompacte flitser en videolamp om altijd en overal bij je te hebben.

Specificaties
Merk Lume Cube
Soort Drone product, Mount
Type drone accessoire Drone Accessoire
Inclusief trigger Nee
Geschikt voor merk DJI
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Lume Cube DJI Mavic mounts (2) black for Lume Cube of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice