Lume Cube 2 Mounting Bars for DJI Inspire
Lume Cube 2 Mounting Bars for DJI Inspire
48,00

Lume Cube 2 Mounting Bars for DJI Inspire

48,00

Niet meer leverbaar

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Lume Cube 2 Mounting Bars for DJI Inspire

Lume Cube Mounting Bars voor DJI Inspire drone

Met de Lume Cube Mounting Bars voor de DJI Inspire drone kan je Lume Cube de lucht in. Letterlijk. Dankzij deze handige Mounting Bars bevestig je heel eenvoudig twee Lume Cubes aan de armen van de DJI Inspire om ook vanuit de lucht je onderwerp perfect te belichten. De mounts kunnen om de armen van de DJI Inspire drone geschroefd worden, zodat de Lume Cubes altijd stevig vast zitten. De binnenkant van de mounts is voorzien van een laag rubber, zodat de mounts je drone niet beschadigen.

Licht voor drones

Een Lume Cube is een met siliconen bekleed vierkant blokje met en krachtige LED-lamp. De afmetingen zijn slechts 3,8cm x 3,8cm en daardoor is een Lume Cube ideaal te gebruiken als externe lichtbron voor je DJI Inspire drone. De Lume Cube levert bij vol vermogen ongeveer 20 minuten licht. Deze ultracompacte en superlichte videolamp heeft maar liefst 1500 lumen vermogen dat je kunt dimmen van 1500 naar 0 Lumen. Door met de mounting bars twee Lume Cubes aan je DJI Inspire te bevestigen heb je dus ook in de schemer en 's avonds de mogelijkheid om je onderwerp te belichten met in totaal maar liefst 3000 lumen aan licht. De kleurtemperatuur van de LED is 6000° kelvin, wat mooi helder wit licht oplevert. Je kunt de Lume Cube in ongeveer 1,5 uur weer opladen met de meegeleverde USB-kabel.

Bedien je Lume Cube met de App

Je schroeft de Lume Cube op de 1/4-inch statiefschroef van de Mounting Bar en daarna schroef je de Mounting Bar aan de armen van je drone. De Mounting Bar is van sterk, lichtgewicht en antislip materiaal, waardoor deze goed vast is te klemmen en nauwelijks extra gewicht toevoegt aan je drone. De Lume Cube richt je vervolgens dezelfde kant op als de camera van de drone. Je bedient de Lume Cube heel simpel via wifi of Bluetooth met de speciale app. Die is er zowel voor Apple iOS als voor Android. Het is mogelijk om met de app tot maar liefst 5 Lume Cubes tegelijk aan te sturen en de helderheid van de videolamp te regelen voor iedere afzonderlijke Lume Cube.

Waarom Lume Cube?

Het idee achter Lume Cube is dat alle goede fotografie één ding gemeen heeft: een buitengewone belichting. Dankzij de iPhone, Android smartphones en GoPro is fotograferen en filmen voor meer mensen bereikbaar dan ooit, maar je bent wel gebonden aan daglicht omdat die apparaten minder presteren bij schemer en in het donker. Lume Cube is van mening dat je ook met deze apparatuur moet kunnen werken zoals met professional spullen. Daarom werd een supercompacte maar wel zeer krachtige flitser en videolamp ontwikkeld die overal en altijd gebruikt kan worden om je onderwerp perfect te belichten.

Over Lume Cube

Het jonge bedrijf Lume Cube is gevestigd in San Diego, Californië. Zoals meer Amerikaanse ondernemingen die zich bezighouden met accessoires voor GoPro's en smartphones is ook Lume Cube een startup die voorkomt uit een slim idee van een paar mensen met als passie surfen en reizen. Kickstarter zorgde in november 2014 voor de aftrap van Lume Cube nadat de oprichters van mening waren dat er behoefte was aan een supercompacte flitser en videolamp om altijd en overal bij je te hebben.

Specificaties
Merk Lume Cube
Soort Drone product
Type accessoire Overige accessoires
Geschikt voor merk LumeCube
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Lume Cube 2 Mounting Bars for DJI Inspire of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice