LowePro Tahoe CS 10 - Galaxy Blue
LowePro Tahoe CS 10 - Galaxy Blue
14,00

LowePro Tahoe CS 10 - Galaxy Blue

14,00

Niet meer leverbaar

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving LowePro Tahoe CS 10 - Galaxy Blue

Lowepro Tahoe CS 10 Camerabuidel - Galaxy Blue

De Tahoe CS 10 van tassenspecialist Lowepro is een sportieve, weerbestendige buidel voor platte compactcamera's. De CS 10 beschikt - zoals elk Lowepro-product - over een degelijk ontwerp en handige details. Dit is de uitvoering in Galaxy Blue.

De CS 10 biedt ruimte aan een platte compactcamera die door de toepassing van een zachte binnenvoering perfect beschermd wordt. Er is voorzien in een extra opbergvakje aan de buitenkant waarin je een extra accu of een paar geheugenkaartjes kunt bewaren. Je sluit de tas en het voorvakje met hoogwaardige, stilwerkende ritsen met grote lussen waardoor je ze zelfs kunt bedienen als je handschoenen draagt. De Tahoe CS 10 heeft een weerbestendige buitenkant waardoor je kostbare camera beschermd is tegen een regen- of sneeuwbui. De CS 10 heeft een binnenmaat van 6,8 x 2,3 x 10,8 cm.

Specificaties
Merk Lowepro
Type tas Pouch
Binnenmaat lengte (cm) 6.8
Binnenmaat breedte (cm) 2.3
Binnenmaat hoogte (cm) 10.8
Lengte 8,2 cm
Breedte 4,2 cm
Hoogte 12,2 cm
Regenhoes Nee
Schouderriem Ja
Heupriemlus Ja
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over LowePro Tahoe CS 10 - Galaxy Blue of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice