LowePro S&F Filter Pouch 100 - Zwarte Filtertas
LowePro S&F Filter Pouch 100 - Zwarte Filtertas
31,46

LowePro S&F Filter Pouch 100 - Zwarte Filtertas

31,46

Niet meer leverbaar

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving LowePro S&F Filter Pouch 100 - Zwarte Filtertas

LowePro S&F Filter Pouch 100 - Zwarte Filtertas

Met deze handige buidel bewaar je maar liefst tien camerafilters plus een filterhouder. De buidel bevat een uitneembaar etui in boekstijl met tien bladen. De binnenmaten van dit etui zijn 11,5 x 6,8 x 19 cm, waardoor er zowel ronde als vierkante filters in passen. Je kunt dus een aantal filters meenemen zonder te hoeven prutsen met losse filterdoosjes of hoesjes.

De Filter Pouch 100 is onderdeel van het innovatieve Street & Field systeem, een modulair tassen- en accessoiresysteem waarbij de eisen van de professionele fotograaf voorop stond tijdens het ontwerpen. Dankzij het veelzijdige systeem hebben fotografen maximale bewegingsvrijheid omdat het meenemen van de apparatuur veel comfortabeler is gemaakt. Geen zware schoudertas of een net te kleine rugzak, maar een harnas of vest waar je naar behoefte S&F lenskokers, accessoires en pouches hangt.

Specificaties
Merk Lowepro
Type tas Pouch
Binnenmaat lengte (cm) 6.8
Binnenmaat breedte (cm) 11.5
Binnenmaat hoogte (cm) 19
Lengte 8 cm
Breedte 14,3 cm
Hoogte 20 cm
Regenhoes Nee
Schouderriem Ja
Heupriemlus Ja
Productbeoordelingen
1 reviews
“Laatst een setje filters gekocht van de 100 serie van haida, wat een geweldig spul”
Beoordeling door Frank (geplaatst op 18-03-2017)
Design
Kwaliteit
Prestatie
Laatst een setje filters gekocht van de 100 serie van haida, wat een geweldig spul. Alleen kreeg ik nu te maken met de uitdaging om de filters goed in mijn tas kwijt te kunnen, zonder ze te beschadigen. Ik kreeg dit als tip en het is echt geweldig. Het is er echt perfect voor!
Vraag en antwoord

Stel een vraag over LowePro S&F Filter Pouch 100 - Zwarte Filtertas of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice