Lowepro Photo Active BP 200 AW Blue / Black
Lowepro Photo Active BP 200 AW Blue / Black
151,30

Lowepro Photo Active BP 200 AW Blue / Black

151,30

Niet meer leverbaar

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Lowepro Photo Active BP 200 AW Blue / Black

Lowepro Photo Active BP 200 AW Blue / Black

De Lowepro Photo Active is ontworpen voor de high end systeemcamera's. Het is een lichtgewicht fotorugzak die perfect is voor alle fotografen die graag op pad gaan met hun camera-uitrusting. De tas heeft 3 verschillende openingen om bij de camera te kunnen. De helft van de tas heeft een flexibel in te richten foto-interieur en in de andere helft kun je persoonlijke psulen kwijt zoals kleding of eten en drinken. Ook is er ruimte voor een 13-inch laptop, tablet of een waterzak. De tas is uitgerust met een QuickShelf divider systeem, dat snel aan te passen is. Het ActivZone rugpand zorgt ervoor dat de tas ademt en comfortabel dragt. Mocht je in een regenbui terecht komen, dan heeft de tas een AW-regenhoes.

Lowepro: Marktleider in cameratassen en camerarugzakken

In 1967 voorzag Lowepro oprichter Greg Lowe zijn rugzak als eerste van een beschermend camera-interieur. Tegenwoordig is Lowepro als merk marktleider in cameratassen en bekend onder fotografen over de hele wereld. Van tassen en cases voor je camera, tot drone rugzakken en action cam buidels. Pouches, toploaders, schoudertassen, rugzakken en zelfs trolleys: bij Lowepro vind je precies wat je zoekt. En het belangrijkste: bij Lowepro staat de veiligheid van jouw apparatuur voorop, direct gevolgd door duurzaamheid, veelzijdigheid en optimaal draagcomfort!

Specificaties
Merk Lowepro
Type tas Rugzak
Soort rugzak Combirugzak
Weersbestendig Stof- en Spatwaterdicht
Binnenmaat lengte (cm) 22
Binnenmaat breedte (cm) 11
Binnenmaat hoogte (cm) 24
Lengte 26.5 cm
Breedte 16 cm
Hoogte 44.5 cm
Gewicht 1.2 kg
Uitneembaar compartiment Nee
Interieur type Dividers
Laptopvak Ja
Maximale formaat laptop 13 inch
Tabletvak Nee
Regenhoes Ja
Schouderriem Ja
Statiefbevestiging Nee
Heupriemlus Ja
Heupriem systeem Nee
Wieltjes mogelijk Nee
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Lowepro Photo Active BP 200 AW Blue / Black of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice