LowePro Magnum DV 6500 AW Black
LowePro Magnum DV 6500 AW Black
248,05

LowePro Magnum DV 6500 AW Black

248,05

Niet meer leverbaar

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving LowePro Magnum DV 6500 AW Black

Lowepro Magnum DV 6500 AW Black

Gebaseerd op de succesvolle Lowepro Magnum AW-serie voor professionele fotoapparatuur introduceert Lowepro twee nieuwe modellen speciaal voor een video-uitrusting: Magnum DV 4000 AW en Magnum DV 6500 AW. Ook videojournalisten kunnen nu genieten van een van de meest comfortabele draagoplossingen op de markt. De meegeleverde en door-ontwikkelde Lowepro Vertebral Tech. Shoulder Strap zorgt voor aangenaam draaggemak en ontlast de rug en schouders. Lowepro Magnum DV AW is er voor videografen die net als hun fotograferende collega's gesteld zijn op het hoogst haalbare draaggemak, toegankelijkheid en veiligheid, drie factoren die verwerkt zijn in deze nieuwe (schouder)tassenserie.

Het team van ontwerpers bij Lowepro heeft zich naast het uiterlijk en de functionaliteit van de tas ook gestort op het optimaliseren van de draagriem. De Lowepro Vertebral Tech Shoulder Strap is het verbluffende resultaat. Lowepro onderstreept hiermee het belang van een goede draagriem voor een gezonde draaghouding. Dit zeer belangrijke accessoire wordt door producenten van cameratassen vaak onderschat. Met de release van de Vertebral Tech Shoulder Strap bij Magnum DV AW is dit echter verleden tijd. De draagriem bevat een interne structuur als een wervelkolom en werkt ook zo want hij biedt stevigheid en maakt soepele beweging mogelijk.

De Magnum DV AW-serie is geoptimaliseerd voor het gebruik met videocamera's. Dit komt o.a. tot uiting in de toegankelijkheid van de tas. Het bovenste vak bevat twee parallel lopende ritsen die in een beweging tegelijk open te ritsen zijn. Het aanpasbare schotteninterieur in de tas is extra dik gemaakt om zware videocamera's te kunnen dragen en te beschermen tegen krassen. De schoudertas wordt geleverd met een sleeve voor uw laptop, zodat u ook uw bewerkingsstudio met u mee kunt dragen.

De eerder door Lowepro geïntroduceerde verstevigde bodem is opnieuw terug in de Magnum DV AW. Maar liefst 8 Sliplock-bevestigingen maken dat de Magnum DV AW enorm veel uitbreidingsmogelijkheden heeft. Hoewel alle materialen van de tas waterafstotend zijn biedt Lowepro's gepatenteerde All Weather-hoes nog eens extra veiligheid bij onstuimig weer. Ook aan het juiste formaat is gedacht: de afmetingen van zowel Lowepro Magnum DV 4000 AW als Magnum DV 6500 AW zijn geschikt gemaakt voor reizen met de meeste vliegtuigmaatschappijen.

Kenmerken

  • Capaciteit: Semi-professioneel hand-held HD camcorder (zoals Sony EX-3, Canon XL H1); microphones; batterijen; extra memory; externe opslag; verlichting; laders; en persoonlijke items.
  • Binnenmaat: W51 x D25 x H27 cm
  • Buitenmaat: W58 x D38 x H30.5 cm
  • Kleuren: Zwart
  • Buitenmateriaal: 1680D Nylon PU, 600D Polyester PU
  • Binnenmateriaal: 210D Nylon, Nylon Velex
  • Gewicht (leeg): 3,03 kg
Specificaties
Merk Lowepro
Type tas Schoudertas
Binnenmaat lengte (cm) 51
Binnenmaat breedte (cm) 27
Binnenmaat hoogte (cm) 25
Lengte 58 cm
Breedte 38 cm
Hoogte 30.5 cm
Gewicht 3000 gram
Uitneembaar compartiment Ja
Interieur type Dividers
Laptopvak Ja
Maximale formaat laptop 15.4 inch
Tabletvak Nee
Regenhoes Nee
Schouderriem Ja
Statiefbevestiging Nee
Heupriemlus Nee
Productbeoordelingen
1 reviews
“Erg handige tas voor mijn schoudercamera, het past makkelijk, ook met mijn shotgun microfoon en extra accu's en dergelijke nog erbij”
Beoordeling door Frank (geplaatst op 21-03-2017)
Design
Kwaliteit
Prestatie
Erg handige tas voor mijn schoudercamera, het past makkelijk, ook met mijn shotgun microfoon en extra accu's en dergelijke nog erbij.
Vraag en antwoord

Stel een vraag over LowePro Magnum DV 6500 AW Black of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice