LowePro Dryzone Backpack Yellow 40L
LowePro Dryzone Backpack Yellow 40L

Normale prijs: 299,00

Special Price 199,00

LowePro Dryzone Backpack Yellow 40L

Normale prijs: 299,00

Special Price 199,00

Niet meer leverbaar

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving LowePro Dryzone Backpack Yellow 40L


Deze waterdichte cameratas Dryzone Duffle 20L is ontworpen voor outdoorfotografen en watersporters die hun camera en persoonlijke spullen in alle omstandigheden willen beschermen; ook tijdens een kanotocht, zeilwedstrijd of hoosbui. Dryzone Duffle 20L is voorzien van een IPX-6 aanduiding voor waterbestendigheid. Ook is de waterdichte cameratas gemakkelijk op te rollen en voorzien van een uitneembare camera-insert.

Dryzone Duffle 20L is geschikt voor een professionele spiegelreflexcamera met aangebrachte zoomlens (zoals een 70-200 f/2.8), 1 à 2 extra lenzen, een flitser en andere accessoires.
De IPX-6 waterbestendigheid houdt in dat de Dryzone- producten gedurende 3 minuten zijn blootgesteld aan een waterstraal die 100 liter water per minuut produceert, onder een druk van 100kN/m2, op een afstand van 3 meter van de cameratas .
Dryzone Duffle 20L is gemaakt van lichtgewicht materiaal, voorzien van resistente clips en bevat ergonomische handvaten voor voldoende grip in iedere omstandigheid. De duffel heeft een speciaal vak met rits voor zonnebrandcrème, lippenbalsem, een bandana en andere essentiële items voor een actieve reis. De cameratas is uitgevoerd in een opvallend gele kleur en valt op wanneer deze bijvoorbeeld tijdens een kanotocht in het water valt.

Capaciteit Pro DSLR met aangekoppelde lens (tot 70-200mm), 1-2 extra lenzen, Flitser en accessoires
80% apparatuur; 20% persoonlijke spullen.
Binnenafmeting 41.5 x 23.5 x 16 cm


Deze waterdichte cameratas Dryzone Backpack 40L is ontworpen voor outdoorfotografen en watersporters die hun camera en persoonlijke spullen in alle omstandigheden willen beschermen; ook tijdens een kanotocht, zeilwedstrijd of hoosbui. Dryzone Backpack 40L is voorzien van een IPX-6 aanduiding voor waterbestendigheid. Ook is de waterdichte cameratas gemakkelijk op te rollen en voorzien van een uitneembare camera-insert.

Dryzone Backpack 40L biedt ruimte aan een professionele spiegelreflexcamera met een standaard lens (zoals een 24-70 f/2.8), 1 à 2 extra lenzen, een statief, flitser en kleine andere fotoaccessoires.
De IPX-6 waterbestendigheid houdt in dat de Dryzone- producten gedurende 3 minuten zijn blootgesteld aan een waterstraal die 100 liter water per minuut produceert, onder een druk van 100kN/m2, op een afstand van 3 meter van de cameratas.
Dryzone Backpack 40L is gemaakt van lichtgewicht materiaal, voorzien van resistente clips en bevat ergonomische handvaten voor voldoende grip in iedere omstandigheid. Dryzone Backpack 40L bevat tevens een ademende EVA achterwand en schouderriemen voor het beste draagcomfort. Daarnaast is er een speciaal vak met rits voor zonnebrandcrème, lippenbalsem, een bandana en andere essentiële items voor een actieve reis. De cameratas is uitgevoerd in een opvallend gele kleur en valt op wanneer deze bijvoorbeeld tijdens een kanotocht in het water valt.

Capaciteit Pro DSLR met aangekoppelde lens (tot 24-70mm), 1-2 extra lenzen, Flitser en accessoires
70% apparatuur; 30% persoonlijke spullen.
Binnenafmeting 32 x 20 x 24.5 cm

Specificaties
Merk Lowepro
Type tas Rugzak
Weersbestendig Waterdicht
Binnenmaat lengte (cm) 20
Binnenmaat breedte (cm) 32
Binnenmaat hoogte (cm) 24.5
Lengte 22,5 cm
Breedte 33 cm
Hoogte 44,5 cm
Gewicht 1.3 kg
Uitneembaar compartiment Ja
Interieur type Tas
Laptopvak Nee
Tabletvak Nee
Regenhoes Ja
Schouderriem Nee
Statiefbevestiging Nee
Heupriemlus Nee
Heupriem systeem Nee
Wieltjes inbegrepen Nee
Productbeoordelingen
1 reviews
“Ik geef het een 7 omdat het een heel praktische tas in, het is namelijk logisch ingedeeld”
Beoordeling door Tinus (geplaatst op 28-02-2017)
Design
Kwaliteit
Prestatie
Ik geef het een 7 omdat het een heel praktische tas in, het is namelijk logisch ingedeeld. Als het nog wat mooier geweest was, had het een hogere cijfer ontvangen.
Vraag en antwoord

Stel een vraag over LowePro Dryzone Backpack Yellow 40L of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice