Lezing Licht vangen
Lezing Licht vangen
€ 0,00

Lezing Licht vangen

Lezing Licht vangen
18 april 2019
19:00 - 21:30
Lezing licht vangen € 25,00
Nog 36 plaatsen beschikbaar

* Verplichte velden

  • Gratis bezorging vanaf €50,-
  • Voor 23:59 besteld is morgen in huis
  • Meer dan 10.000 producten
  • Echt advies van onze experts
  • Klanten geven Cameraland.nl een 9,3
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Lezing Licht vangen

Lezing "Licht vangen" met Nando Harmsen

De geheimen van een goed belichte foto!

Een foto maken is licht vangen. Vroeger op de lichtgevoelige emulsiefilm, tegenwoordig op de digitale sensor. We drukken op de knop en de foto’s is gemaakt. Maar hoe weet de camera wanneer er voldoende licht op de sensor is gevallen, en hoe kunnen we dat beïnvloeden als het toch niet gebeurd op de manier zoals we het graag zouden willen? Hoe gebruik je het histogram op je camera en hoe kunnen al die hulpmiddelen op de juiste manier begrepen worden?

Fotograaf Nando Harmsen laat tijdens de lezing “Licht vangen” zien hoe je de camera kunt instellen om een foto exact belicht te krijgen zoals je het zou willen. Maar dat niet alleen; wat kun je doen wanneer je tegen de grenzen van wat mogelijk is aanloopt? Hoe kun je ervoor zorgen dat de uiteindelijke foto exact is wat je ervan zou verwachten? En meer... enkelvoudige belichtingen, HDR, tonemapping en alles wat ervoor nodig is om een goed belichte foto te krijgen!

De Lezing Licht vangen door Nando Harmsen vindt plaats op donderdagavond 18 april van 19:30 tot 21:00 in de Cameraland Academy Classroom.
Over Nando Harmsen:

Nando Harmsen is een professioneel trouwfotograaf met als hobby landschaps- en concertfotografie. Daarnaast helpt hij graag de (beginnende) fotograaf met tips en trucs en geeft lezingen en workshops over zijn fotografie en fototechnieken. Nando heeft door de jaren heen een eigen herkenbare stijl ontwikkeld, wat heeft geleid tot veel publicaties en exposities in zowel binnenland als buitenland.

Website: www.nandoonline.com


Cameraland Academy

Adres
Willem Buytewechstraat 27
1816 GJ Alkmaar
+31 (0)88-515 01 00
Datum en tijd
18 april
Van 19:00 tot 21:30
Laat meer zien
Laat meer zien
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Lezing Licht vangen of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice