Lezing Flitsfotografie
Lezing Flitsfotografie
€ 0,00

Lezing Flitsfotografie

Lezing Flitsfotografie
04 april 2019
19:00 - 21:30
Lezing Flitsfotografie € 25,00
Nog 25 plaatsen beschikbaar

* Verplichte velden

  • Gratis bezorging vanaf €50,-
  • Voor 23:59 besteld is morgen in huis
  • Meer dan 10.000 producten
  • Echt advies van onze experts
  • Klanten geven Cameraland.nl een 9,3
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Lezing Flitsfotografie

Lezing Flitsfotografie met Nando Harmsen

Ontdek hoe je mooie flitsfoto's maakt!

Fotograferen met een flitser, dat is toch helemaal niet mooi? Nou dat hangt er helemaal vanaf hoe je een flitser gebruikt. Op volle kracht recht vooruit levert zelden een mooi resultaat op, je krijgt harde schaduwen en vaak worden je foto's erg koud en sfeerloos. Met het juiste inzicht en techniek kun je echter ook mooie natuurlijk ogende foto's maken.

Fotograaf Nando Harmsen vertelt tijdens deze lezing over het fotograferen met een reportageflitser. Geen strobist, maar gewoon met de flitser op de camera flitsen. Hij legt uit hoe TTL flitsen werkt, hoe je de belichting moet instellen, bijregelen en hoe de flitser gebruikt kan worden om resultaten te verkrijgen die er niet-geflitst uit zien. Het is een stukje theorie, met voorbeelden uit de praktijk, op een eenvoudige en duidelijke manier uitgelegd. De lezing is in principe voor de beginnende flitsfotograaf, maar ook voor de gevorderde fotograaf die geen goed resultaat kan krijgen bij het flitsen. Na de lezing heb je voldoende informatie gekregen om te weten hoe het fotograferen met een flitser werkt, zodat je hier zelf mee aan de slag kan.

De Lezing Flitsfotografie door Nando Harmsen vindt plaats op donderdagavond 4 april van 19:30 tot 21:00 in de Cameraland Academy Classroom.
Over Nando Harmsen:

Nando Harmsen is een professioneel trouwfotograaf met als hobby landschaps- en concertfotografie. Daarnaast helpt hij graag de (beginnende) fotograaf met tips en trucs en geeft lezingen en workshops over zijn fotografie en fototechnieken. Nando heeft door de jaren heen een eigen herkenbare stijl ontwikkeld, wat heeft geleid tot veel publicaties en exposities in zowel binnenland als buitenland.

Website: www.nandoonline.com


Nando Harmsen over deze lezing:
"De lezing flitsfotografie met een reportage flitser behandelt het gebruik van een flitser op de camera. Het geeft een beeld hoe de flitser werkt en wat TTL precies betekent voor het instellen van de camera, maar ook de flitser zelf. De theorie komt aan bod om te begrijpen waar het over gaat. De lezing is echter vooral praktisch gericht met veel voorbeelden hoe het moet en hoe het niet moet. Ik laat aan de hand van veel beelden zien dat bij juist gebruik van een reportageflitser het resultaat niet onder hoeft te doen voor dure of luxe studioverlichting."


Cameraland Academy

Adres
Willem Buytewechstraat 27
1816 GJ Alkmaar
+31 (0)88-515 01 00
Datum en tijd
4 april
Van 19:00 tot 21:30
Laat meer zien
Laat meer zien
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Lezing Flitsfotografie of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice