Lezing Betere Vakantiefoto's
Lezing Betere Vakantiefoto's
€ 0,00

Lezing Betere Vakantiefoto's

Lezing Betere Vakantiefoto's
18 mei 2019
10:00 - 17:00
Lezing Betere Vakantiefoto's € 0,00
Nog 999 plaatsen beschikbaar

* Verplichte velden

Fokker Terminal, Den Haag
  • Gratis bezorging vanaf €50,-
  • Ma-do 23:59 besteld is morgen in huis
  • De mooiste fotozaak van Nederland
  • Echt advies van onze experts
  • Klanten geven Cameraland.nl een 9,3
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Lezing Betere Vakantiefoto's

De leukste en kortste fotocursus ooit!

Op geheel eigen wijze neemt Ed Dorrestein, eigenaar van Cameraland en gepassioneerd natuur en wildlife fotograaf, je mee in de wereld van fotografie en camera instellingen. Tijdens deze lezing/cursus op het Verre Reizen event in Den Haag vertelt hij je hoe je super eenvoudig, in slechts 2 minuten, de allerbelangrijkste camera-instellingen zo verandert dat je zonder verstand van fotografie veel betere vakantiefoto's maakt. Neem dus vooral je camera mee, dan kun je live meedoen en je menu-instellingen wijzigen. Daarnaast vertelt hij je verder wat een goede foto zo mooi maakt en geeft hij je aan de hand van zijn eigen werk tips en trics mee voor betere - en vooral meer aansprekende foto's.

De lezing "Betere vakantiefoto's" vindt plaats op zaterdag 18 en zondag 19 mei om 11:30 uur en om 14:00 uur tijdens het Verre Reizen event in Den Haag.

Deze lezing is geschikt voor beginners, maar ook gevorderden zullen niet teleurgesteld worden. Na de lezing is er uitgebreid ruimte voor het stellen van vragen en persoonlijk advies. Alle deelnemers aan de lezing ontvangen een Cameraland waardebon van € 15,00.

Tussen de lezingen door zal Ed aanwezig zijn op de stand van Travelbook waar je met je camera welkom bent voor het stellen van vragen en advies. Over camera's en lenzen weet Ed alles en als voormalig safarigids in Botswana en Namibie weet hij over die landen en het fotograferen van wildlife heel veel.


Verre Reizen event

Adres
Fokker Terminal
Binckhorstlaan 249
2516 BB Den Haag
Datum en tijd
Zaterdag 18 mei
Zondag 19 mei
Van 10:00 tot 17:00
Laat meer zien
Laat meer zien
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Lezing Betere Vakantiefoto's of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice