Lexar MicroSDXC High-Performance 64GB UHS-I 633x + SD Adapter
Lexar MicroSDXC High-Performance 64GB UHS-I 633x + SD Adapter
18,99

Lexar MicroSDXC High-Performance 64GB UHS-I 633x + SD Adapter

18,99

Direct leverbaar

Op voorraad in onze winkel
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Lexar MicroSDXC High-Performance 64GB UHS-I 633x + SD Adapter

Lexar MicroSDHC 64GB High-Performance UHS-I 633x geheugenkaart + SD Adapter

De Lexar High Performance 633x micro SDHC is een snelle geheugenkaart speciaal ontworpen voor action camera's, drones, tablets en/of smartphones. Profiteer van snel bestanden opnemen, vloeiend afspelen en een snelle overdracht van je apparaat naar je computer. Deze class 10 geheugenkaart maakt het mogellijk om 1080p full HD, 3D en 4K video, evenals de hoogste kwaliteit films, foto's en mp3's op te nemen en weer af te spelen. De kaart beschikt over UHS-I technologie voor een maximale leessnelheid van 95MB/s en wordt compleet geleverd met een SD Adapter.

Specificaties
Merk Lexar
Geheugenkaart Micro SDXC Card
Opslagcapaciteit (GB) 64 GB
UHS type UHS-I
SD Speed Class 10
Leessnelheid (MB/s) 95
Speed (X-rating) 633
Geschikt voor soort video 4K
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Lexar MicroSDXC High-Performance 64GB UHS-I 633x + SD Adapter of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice

In3 keer betalen

In3 keer betalen

In3 biedt de mogelijkheid om bestellingen in drie termijnen te betalen, zonder rente! De eerste termijn betaal je direct bij het afronden van het betaalproces. Je bestelling wordt dan zo snel mogelijk verzonden, zodat je deze binnen enkele dagen in huis hebt!

De 2e en 3e termijn zullen respectievelijk binnen 30 en 60 dagen betaald moeten worden, er wordt een geheugensteuntje verstuurd via mail en sms. Kies je voor In3 dan heb je jouw bestelling meteen in huis, zonder grote aanslag op je bankrekening. En het dat allemaal zonder extra te betalen.