Leofoto Pocket Mini Tripod MT-03 + Ballhead MTB-19
Leofoto Pocket Mini Tripod MT-03 + Ballhead MTB-19
144,00

Leofoto Pocket Mini Tripod MT-03 + Ballhead MTB-19

144,00

Niet meer leverbaar

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Leofoto Pocket Mini Tripod MT-03 + Ballhead MTB-19

Leofoto MT-03 Flexibel Mini Tafelstatief met MTB-19 balhoofd

De Leofoto MT-03 is een compact tafelstatief dat veel vrijheid biedt op het gebied van creativiteit en flexibiliteit. Het mini statiefje is gemaakt van geanodiseerd aluminium, wat zorgt voor een perfecte duurzaamheid en stevigheid. Omdat de poten in vrijwel elke positie te buigen zijn en 2 uit uitschuifbare pootsecties bestaan, is de MT-03 super gebruiksvriendelijk en makkelijk op te vouwen en mee te nemen. Deze kit bestaat uit het MT-03 ministatief en het MTB-19 balhoofd. Ondanks dat het statiefje met balhoofd zelf slechts 280 gram weegt, heeft het een draagcapaciteit van 3 kilogram. Een perfecte ondersteuning voor reisfotografie dus!

Compact en licht ministatief MT-03

Het Leofoto MT-03 ministatief is gemaakt van vliegtuigaluminium, waardoor je verzekerd bent van een zeer sterk maar tegelijkertijd bijzonder licht statiefje. De minimale werkhoogte inclusief balhoofd is 8,7 centimeter en ingeklapt is dit ministatiefje met balhoofd slechts 20 centimeter lang waardoor het probleemloos in iedere tas past. Als je de poten volledig uitschuift beschik je inclusief balhoofd over een maximale hoogte van 24 centimeter. Bijzonder is de zogenaamde ‘spider mode’, waarbij je de poten buigt en zo in elke positie kunt positioneren. Tevens heb je de mogelijkheid om ‘magic arms’ aan de poten te bevestigen, zodat je accessoires als lampjes of microfoons kunt toevoegen. Je kunt de poten onder drie verschillende hoeken vergrendelen dankzij handige schuifknoppen. Met de MT-03 kun je altijd de perfecte balans tussen hoogte en stabiliteit bepalen.

Leofoto MTB-19 statiefkop balhoofd

Het Leofoto MTB-19 balhoofd is een stevig en compact minibalhoofd. Dit extreem kleine minibalhoofd is geschikt voor ministatieven. De body van dit superlichte maar oerdegelijke MTB-19 balhoofd is gemaakt van aluminium voor een laag gewicht en tegelijkertijd een relatief hoge sterkte. Dit Leofoto statiefkopje heeft een universele 1/4-inch statiefschroef.

Balhoofd van slechts 118 gram

Dit kleine minibalhoofd is gemaakt van lichtgewicht vliegtuigaluminium voor een laag gewicht in combinatie met een grote degelijkheid. Het is zwart geanodiseerd voor een grote duurzaamheid. Door het gebruik van dit materiaal weegt het Leofoto MTB-19 balhoofd slechts 118 gram en daarmee is het een echte lichtgewicht onder de balhoofden. Het draagvermogen van deze compacte statiefkop is niettemin maar liefst 2 kilo! Ruim voldoende voor een kleine dslr of een compacte systeemcamera. Met de stelknoppen bedien je de horizontale verstelling van de gehele kop, die 360 graden rond kan draaien. De basisplaat is 29mm en je schroeft het met de 1/4-inch statiefschroef probleemloos op ieder ministatief.

Specificaties
Merk Leofoto
Type statief Tripod
Minimale hoogte (cm) 8.7
Maximale hoogte (cm) 23.7
Ingevouwen lengte (cm) 20
Eigen gewicht statief (kg) 0.28
Maximaal draagvermogen (kg) 3
Statief materiaal Aluminium
Aantal pootsecties 2
Verstelmechanisme Draairingen
Statiefopties poten Opklapbare poten
Statiefkop aanwezig Ja
Type statiefkop Balhoofd
Statiefopties balhoofd 360 graden rotatie, Arca-swiss compatibel, Instelbare frictie, Quick release
Type Snelkoppeling Arca Swiss
Statiefaansluiting 1/4"
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Leofoto Pocket Mini Tripod MT-03 + Ballhead MTB-19 of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice