Leofoto Pocket Mini Tripod MT-02 + Ballhead MTB-19
Leofoto Pocket Mini Tripod MT-02 + Ballhead MTB-19
99,00

Leofoto Pocket Mini Tripod MT-02 + Ballhead MTB-19

99,00

Direct leverbaar

Op voorraad in onze winkel
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Leofoto Pocket Mini Tripod MT-02 + Ballhead MTB-19

Leofoto MT-02 Mini Tafelstatief met MTB-19 balhoofd

Het Leofoto MT-02 ministatief is een compact tafelstatiefje dat is gemaakt van zwart geanodiseerd aluminium voor een grote duurzaamheid. Dit zeer compacte maar toch degelijke ministatief biedt maximaal gebruiksgemak en is lekker klein in te vouwen. Het hoogwaardige aluminium statief weegt inclusief balhoofd slechts 260 gram maar kan volledig opengevouwen tot 15 kilo gewicht dragen en heeft verstelbare poten die onder drie hoeken vergrendeld kunnen worden. Een lekker allround en compact reisstatiefje!

Compact en licht ministatief

Het Leofoto MT-02 ministatief is gemaakt van vliegtuigaluminium, waardoor je verzekerd bent van een zeer sterk maar tegelijkertijd bijzonder licht statiefje. De minimale werkhoogte met balhoofd is 8,5 centimeter en ingeklapt is dit ministatiefje slechts 20 centimeter lang waardoor het probleemloos in iedere fototas past. Het draagvermogen van het Leofoto MT-02 ministatief is 15 kilo als je de poten helemaal uitklapt en de camera direct op het statiefje schroeft met behulp van de 1/4-inch statiefschroef. Je kunt de poten onder drie verschillende hoeken vergrendelen dankzij handige schuifknoppen. Die hoeken zijn: 35°, 55° en 85°. Daardoor kun je altijd de perfecte balans tussen hoogte en stabiliteit bepalen. De statiefpootjes zijn voorzien van rubber voetjes voor extra stabiliteit op een gladde ondergrond.

Leofoto MTB-19 statiefkop balhoofd

Het Leofoto MTB-19 balhoofd is een stevig en compact minibalhoofd. Dit extreem kleine minibalhoofd is geschikt voor ministatieven. De body van dit superlichte maar oerdegelijke MTB-19 balhoofd is gemaakt van aluminium voor een laag gewicht en tegelijkertijd een relatief hoge sterkte. Dit Leofoto statiefkopje heeft een universele 1/4-inch statiefschroef.

Balhoofd van slechts 118 gram

Dit kleine minibalhoofd is gemaakt van lichtgewicht vliegtuigaluminium voor een laag gewicht in combinatie met een grote degelijkheid. Het is zwart geanodiseerd voor een grote duurzaamheid. Door het gebruik van dit materiaal weegt het Leofoto MTB-19 balhoofd slechts 118 gram en daarmee is het een echte lichtgewicht onder de balhoofden. Het draagvermogen van deze compacte statiefkop is niettemin maar liefst 15 kilo! Ruim voldoende voor een kleine dslr of een compacte systeemcamera. Met de stelknoppen bedien je de horizontale verstelling van de gehele kop, die 360 graden rond kan draaien. De basisplaat is 29mm en je schroeft het met de 1/4-inch statiefschroef probleemloos op ieder ministatief.

Specificaties
Merk Leofoto
Type statief Tripod
Minimale hoogte (cm) 8 cm
Maximale hoogte (cm) 17.5 cm
Ingevouwen lengte (cm) 19.9 cm
Eigen gewicht statief (kg) 0.26
Maximaal draagvermogen (kg) 15
Aantal pootsecties 1
Verstelmechanisme Draairingen
Statiefkop aanwezig Ja
Type statiefkop Balhoofd
Statiefopties balhoofd 360 graden rotatie, Instelbare frictie, Quick release
Type Snelkoppeling Arca Swiss
Statiefaansluiting 1/4"
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Leofoto Pocket Mini Tripod MT-02 + Ballhead MTB-19 of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice