Leofoto Pocket Mini Tripod MT-02 + Ball Head LH-25
Leofoto Pocket Mini Tripod MT-02 + Ball Head LH-25
99,00

Leofoto Pocket Mini Tripod MT-02 + Ball Head LH-25

99,00

Direct leverbaar

Op voorraad in onze winkel
Of 33,00 in 3 termijnen, 0% rente?
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 

LEOFOTO STATIEVEN 10 JAAR GARANTIE

Profiteer van 10 jaar garantie op alle statieven en monopods van Leofoto!
Klik hier voor meer informatie over deze garantieservice

Kies je voordeelbundel

Omschrijving Leofoto Pocket Mini Tripod MT-02 + Ball Head LH-25

De Leofoto MT-02 + LH-25 kit bestaat uit het Leofoto MT-02 ministatief en de LH-25 statiefkop. Het statief is een compact tafelstatiefje dat is gemaakt van zwart geanodiseerd aluminium voor een grote duurzaamheid. Dit zeer compacte maar toch degelijke ministatief biedt maximaal gebruiksgemak en is lekker klein in te vouwen. Het hoogwaardige aluminium statief weegt slechts 144 gram maar kan volledig opengevouwen tot 5 kilo gewicht dragen en heeft verstelbare poten die onder drie hoeken vergrendeld kunnen worden. Een lekker allround en compact reisstatiefje.

Compact en licht ministatief

Het Leofoto MT-02 ministatief is gemaakt van vliegtuigaluminium, waardoor je verzekerd bent van een zeer sterk maar tegelijkertijd bijzonder licht statiefje. De minimale werkhoogte is 2,8 centimeter en ingeklapt is dit ministatiefje slechts 14,2 centimeter lang waardoor het probleemloos in iedere fototas past. Het draagvermogen van het Leofoto MT-02 ministatief is 5 kilo als je de poten helemaal uitklapt en de camera direct op het statiefje schroeft met behulp van de 1/4-inch statiefschroef. Je kunt de poten onder drie verschillende hoeken vergrendelen dankzij handige schuifknoppen. Die hoeken zijn: 35°, 55° en 85°. Daardoor kun je altijd de perfecte balans tussen hoogte en stabiliteit bepalen. De statiefpootjes zijn voorzien van rubber voetjes voor extra stabiliteit op een gladde ondergrond.

Compacte LH-25 statiefkop

Het ultracompacte maar oersterke Leofoto LH-25 balhoofd wordt meegeleverd in de kit met het MT-02 ministatief. Dit kleine balhoofdje is slechts 6,9 centimeter hoog en gemaakt van zwart geanodiseerd vliegtuigaluminium voor een grote duurzaamheid. Dankzij het professionele PU-25 Arca-Swiss snelkoppelingsplaatje zet je razendsnel je camera op deze statiefkop. Met de verstelvleugel aan de zijkant van de kop bedien je de horizontale verstelling van de gehele kop, die 360 graden rond kan draaien.

Dankzij de inkeping onder de kogel kun je razendsnel switchen van landscape- naar portrait mode! Dit doe je eenvoudig door de vleugel naar voren te trekken en de positie aan te passen. Met behulp van de gradenschaal op de statiefplaat is de LH-25 zeer precies te positioneren. Het draagvermogen van deze statiefkop is 6 kilo en het balhoofdje weegt zelf slechts 172 gram.

Specificaties
Merk Leofoto
Type statief Tripod
Minimale hoogte (cm) 2.8
Maximale hoogte (cm) 14.2
Ingevouwen lengte (cm) 14.2
Eigen gewicht statief (kg) 0.144
Maximaal draagvermogen (kg) 5
Statief materiaal Aluminium
Aantal pootsecties 1
Statiefkop aanwezig Ja
Type statiefkop Balhoofd
Statiefopties balhoofd Gradenschaal
Eigen gewicht statiefkop (kg) 0.172
Type Snelkoppeling Arca Swiss
Statiefaansluiting 1/4"
Model snelkoppelingsplaat PU-25
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Leofoto Pocket Mini Tripod MT-02 + Ball Head LH-25 of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice