Leofoto Mountain LN-404C
Leofoto Mountain LN-404C
649,00

Leofoto Mountain LN-404C

Binnenkort beschikbaar.

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
ECHTE VAKMENSEN IN DE MOOISTE FOTOZAAK VAN NEDERLAND
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Leofoto Mountain LN-404C

Leofoto LN-404C Mountain carbon statief

De Leofoto LN-404C is één van de grootste en stevigste statieven van Leofoto, met een draagcapaciteit van maar liefst 50 kilo en een maximale hoogte van 191 cm. Het statief wordt geleverd zonder balhoofd, waardoor hij een minimale hoogte van slechts 11,5cm kan bereiken. Het LN-404C Mountain statief weegt 3400 gram en is ingevouwen 70 cm lang. Hij wordt geleverd met verwisselbare statiefplaat en een half-bowl van 100mm doorsnede, een draagtas, spikes en multitool.

De Leofoto Mountain Serie

De statieven uit de Leofoto Mountain Serie onderscheiden zich door hun enorme stabiliteit. Ze hebben een brede, uitneembare statiefplaat en geen middenzuil, waardoor trillingen tot een minimum worden beperkt en ze erg stevig zijn. Bovendien worden ze alle geleverd met half-bowl, waardoor ze ook geschikt zijn om een videokop op te monteren. Doordat de Mountain statieven zijn gemaakt van 10-laags carbon, blijft het gewicht toch relatief laag. De ingebouwde waterpas zorgt ervoor dat de Mountain statieven gemakkelijk horizontaal te stellen zijn. Onder de statiefplaat hebben de Leofoto Mountain statieven een haak voor een contragewicht, voor nog meer stabiliteit.

Het extreem stevige Mountain LN-404C statief

Het Mountain LN-404C statief is bedoeld voor alle zware klussen met een grote spiegelreflex, middenformaat camera of videocamera. De statiefpoten bestaan uit vier secties met doorsnedes van 40, 36, 32 en 28 mm. Deze zijn voorzien van het Twistlock systeem en daardoor snel uit te klappen. De uitneembare statiefplaat heeft een doorsnede van maar liefst 100mm en is uitgerust met een standaard statiefschroef van zowel ¼ als 3/8 inch, waardoor hij geschikt is voor vrijwel elke kop. Het statief heeft rubberen pootjes, maar er wordt een setje spikes meegeleverd zodat je het statief op elke ondergrond kunt gebruiken. Daarmee is het statief een echte must voor de professional die met zware apparatuur werkt.

Leofoto: De beste prijs/kwaliteitverhouding

Leofoto is een handelsmerk van Zhongshan Laitu photographic Equipment Co. Ltd, gevestigd in Guangdong. Deze onderneming is opgericht in 2014 en inmiddels is dit één van de toonaangevende gespecialiseerde fabrikanten van fotografische apparatuur in China. Het bedrijf levert hoogwaardige statieven van aluminium en carbon en statiefaccessoires zoals balhoofden, snelkoppelingen en L-plates van zeer hoge kwaliteit, en dat alles tegen een concurrerende prijs. Innovatie en kwaliteit staan hoog in het vaandel als het gaat om Leofoto producten. De fabrieken, testcentra en gemotiveerde medewerkers met aandacht en enthousiasme voor hun producten staan hiervoor garant, waardoor Leofoto statieven en accessoires tot de absolute top behoren.

Specificaties
Merk Leofoto
Type statief Tripod
Minimale hoogte (cm) 11
Maximale hoogte (cm) 191
Ingevouwen lengte (cm) 70
Eigen gewicht statief (kg) 3.5
Maximaal draagvermogen (kg) 50
Aantal pootsecties 4
Verstelmechanisme Draairingen
Statiefopties poten Spikes
Statiefkop aanwezig Nee
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Leofoto Mountain LN-404C of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice