Lensbaby Trio 28 Fuji
Lensbaby Trio 28 Fuji
269,00

Lensbaby Trio 28 Fuji

269,00

Levertijd 4 dagen (alleen online verkrijgbaar)

Of 89,67 in 3 termijnen, 0% rente?
Of 8,92 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
Andere kitsamenstelling:
5 jaar garantie

Bij Cameraland profiteer je van 5 jaar garantie op dit artikel. Op alle nieuwe producten krijg je standaard minimaal twee jaar wettelijke garantie, met deze actie krijg je 3 jaar extra garantie!

Kies je voordeelbundel

Omschrijving Lensbaby Trio 28 Fuji

Lensbaby Trio 28 voor Fujifilm X

De Trio 28 is het meest universele Lensbaby objectief ooit. Deze bijzondere lens die ontworpen is voor gebruik op systeemcamera's van Fujfilm biedt drie ingebouwde Lensbaby Optics met een selectieve scherpte in een compacte roterende body. Door het simpelweg verdraaien van een knop kies je een van de populaire optische Lensbaby effecten: Twist, Velvet of Sweet.

Bijzondere objectieven

Lensbaby is een merk dat bijzondere objectieven voor inventieve fotografen ontwikkelt. Met de Lensbaby lenzen kun je opnames maken die niet mogelijk zijn bij gebruik van een conventionele lens. In veel gevallen gaat het om lenzen met een selectieve scherpte in plaats van een scherpte van voor tot achter. Dat geldt ook voor de drie populairste lenzen van Lensbaby; de Twist, de Velvet en de Sweet. Bij de Trio 28 zijn deze drie objectieven in een enkel objectief gebouwd, zodat je snel tussen deze drie geweldige effecten kunt schakelen.

Drie effecten

De Twist lens heeft een echt optisch Petzval ontwerp, met een groot scherp centraal gebied omringd door een wervelende onscherpte. Hierdoor wordt de aandacht getrokken naar het centrale deel van het beeld en het onderwerp wat zich daarin bevindt. De met Twist opgenomen beelden hebben een mooie, dromerige retro uitstraling. Bij Velvet is het middengedeelte scherp maar ook dromerig en buiten het centrale deel is er een delicate gloed van hoek tot hoek. Sweet zorgt voor een scherpe 'sweet spot' in het midden, omringd door een geleidelijk toenemende vervaging naar de randen van het beeld.

Kenmerken

Door de brandpuntsafstand van 28mm werkt de Trio 28 als een 42mm op Fujfilm X camera's met APS-C sensor. Er is een vaste lensopening van F3.5, een handmatige scherpstelling en een minimale instelafstand van slechts 20cm waardoor je mooie close-ups kunt maken. De Trio 28 heeft een filterdraad van 46mm.

Specificaties
Merk Lensbaby
Lensmount Fuji Systeemcamera (X)
Schroefdraad aanwezig Ja
Filtermaat (mm) 46
Diameter/doorsnede 50 mm
Lengte 70 mm
Gewicht 139 gram
Type lens Groothoek
Zoom/Prime Prime
Minimale brandpuntsafstand (mm) 28
Maximale brandpuntsafstand (mm) 28
Lenselementen 4
Lensgroepen 3
Maximaal diafragma ingezoomd (f/) 3.5
Maximaal diafragma uitgezoomd (f/) 3.5
Diafragmaring aanwezig Nee
Scherpstel opties Handmatig
Minimale scherpstelafstand (cm) 20
Geschikt voor type sensor APS-C (1,5 / 1,6x crop)
Productbeoordelingen
1 reviews
“Het geeft een leuk effect”
Beoordeling door Pedro (geplaatst op 10-01-2017)
Design
Kwaliteit
Prestatie
Het geeft een leuk effect.
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Lensbaby Trio 28 Fuji of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice