Lensbaby Composer Pro II PL Edge 50
Lensbaby Composer Pro II PL Edge 50
1.329,79

Lensbaby Composer Pro II PL Edge 50

1.329,79

Binnenkort beschikbaar.

Of 443,26 in 3 termijnen, 0% rente?
Of 44,11 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
5 jaar garantie

Bij Cameraland profiteer je van 5 jaar garantie op dit artikel. Op alle nieuwe producten krijg je standaard minimaal twee jaar wettelijke garantie, met deze actie krijg je 3 jaar extra garantie!

Kies je voordeelbundel

Omschrijving Lensbaby Composer Pro II PL Edge 50

Composer Pro II PL Edge 50

Door de soepele en vloeiende bediening is de Composer Pro II PL Edge 50 de perfecte keuze voor de veeleisende fotograaf die baanbrekende foto's wil creëren.

Composer Pro

De Lensbaby Composer Pro verfijnt en verbetert de populaire en bekroonde Lensbaby Composer door het draai- en scherpstelmechanisme te upgraden voor nog professionele prestaties. Het metalen draaimechanisme van de Composer Pro is zo ontworpen dat deze zorgt voor een uiterst vloeiende scherpstel- en kantelmogelijkheden. Het focusmechanisme werkt met een soepele en nauwkeurige scherpstelring, vergelijkbaar met die van kwalitatief hoogwaardig objectieven die men handmatig scherpstelt. Deze soepele, vloeiende beweging maakt de Composer Pro de perfecte keuze voor veeleisende hobbyisten, professionele fotografen en videografen die baanbrekende creatieve opnamen willen vastleggen.


Hoe werkt een Lensbaby?

Bij Lensbaby kan het voorste optiek 15 graden draaien en kantelen op een gladde metalen bal die op de objectiefbody zit. Door dit voorste optiek naar wens te 'tilten' krijg je één scherp punt (de sweet spot). De rest van de foto krijgt een fijne, vloeiende onscherpte. Afhankelijk van je diafragma kun je deze 'sweet spot' vergroten en verkleinen. Doordat je de Lensbaby handmatig instelt, kun je exact bepalen welk deel van je onderwerp je dus scherp wilt hebben. Zo kun je op creatieve wijze beweging suggereren of de aandacht vestigen op onderwerpen die anders niet zouden opvallen.

Edge 50

Breng krachtige details onder de aandacht. De Composer Pro II met Edge 50 Optic creëert een scherpe strook van haarscherpe details omgeven door een zachte onscherpte. Beweeg en kantel of zwenk het objectief, voor spontane, flexibele inspiratie. Onthul opmerkelijke dimensies en diepte, voor uiteenlopende onderwerpen, van landschappen tot de kleinste details.

Hoe te gebruiken
 1. Stel de oogcorrectie van je camera in op de sterkte van je bril.
 2. Vervang je normale objectief met de Composer Pro.
 3. Stel de camera in op handmatig (M) of diafragmavoorkeuze (A).
 4. Buig om de Sweet Spot te verplaatsen en draai de ring om scherp te stellen.

Geen elektronische communicatie tussen de lens en camera body.

Kenmerken
 • Tilt-shiftlens
 • Brandpuntsafstand: 35mm
 • Diafragma: f/2.0- f/22
 • 4 lenselementen in 3 groepen
 • Handmatige focus, slide of focus T
 • ilt-hoek: tot 17,5 graden
 • Minimale scherpstelafstand: 20 cm
 • Afmetingen: 5.71 x 6.35cm
 • Gewicht: 113 gram
 • Filterdraad: 46 mm
Specificaties
Merk Lensbaby
Lensmount PL-mount
Filtermaat (mm) 46
Type lens Overige
Zoom/Prime Prime
Minimale brandpuntsafstand (mm) 50
Maximale brandpuntsafstand (mm) 50
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Lensbaby Composer Pro II PL Edge 50 of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice