Leica Ultravid 8x32 HD Plus
Leica Ultravid 8x32 HD Plus
2.060,00

Leica Ultravid 8x32 HD Plus

2.060,00

Tijdelijk niet leverbaar

Of 686,67 in 3 termijnen, 0% rente?
Of 43,78 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
Tip: Ook beschikbaar als tweedehands voor € 1.499,00
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Leica Ultravid 8x32 HD Plus

De Leica Ultravid 8x32 HD Plus - Ongeëvenaarde kwaliteit dankzij Fluoriet lenzen


De nieuwste generatie Ultravid kijkers
Je vraagt je misschien bijna af of het dan nog beter kon, maar Leica is er weer in geslaagd om de Ultravid HD verrekijkers te verbeteren. De Leica ultravid Plus HD serie is door diverse speciale technieken op het gebied van coatings en glassoorten verder geoptimaliseerd, zodat het verschil t.o.v. de gewone Ultravid HD duidelijk zichtbaar is. Puur kijkgenot als je door deze verrekijkers kijkt! Observeer vogels met ragscherpe, kleurechte beelden of bekijk wild in de schemering met superieur detailweergave, een punt waar toch veel verrekijkers het laten afweten, de details of kleurweergave als het wat donkerder is. Met de Leica Ultravid hoef je hier niet bang voor te zijn, geniet van optimale optische prestaties!


Verhoogde helderheid en betere kleurechtheid
Leica maakt bij de Ultravid HD plus gebruik van prisma's gemaakt van Schott HT glas. Nieuwe coatings en coating opdamp methoden verhogen de lichttransmissie aanzienlijk. Vooral het blauw/violet spectrum profiteert hiervan, vandaar ook de verbeterde kleurweergave van de HD Plus serie. Ongekende helderheid en uiterst natuurgetrouwe kleuren zijn het resultaat, met de Leica ultravid HD Plus serie heb je altijd een ontzettend goede verrekijker in handen, welke uitvoering of vergroting je ook kiest.


Leica Ultravid 8x32 HD Plus


Bescherming
Gebruik deze verrekijker onder de zwaarste omstandigheden, op het water of als het vriest, de Leica Ultravid is optimaal beschermd tegen omgevingsinvloeden. De objectieven zijn voorzien van AquaDura coating. Water en vuil worden zoveel mogelijk afgestoten. De rubber coating op de behuizing ligt niet alleen veel prettiger in de hand, maar voorkomt ook koude vingers. Deze rubber armour, zoals ze dat ook wel noemen, biedt tevens goede bescherming tegen krassen. Ook krijgt de optiek hierdoor een grotere schokbestendigheid, al moet je schokken en stoten bij verrekijkers natuurlijk zo veel mogelijk zien te voorkomen. De ultravid verrekijkers zijn waterdicht en met stikstof gevuld. Stikstofvulling voorkomt het beslaan van je lenzen, zodat je onder alle omstandigheden kunt blijven observeren.


Kenmerken

  • Lichtgewicht magnesium behuizing
  • Stikstofgevuld
  • Vergroting: 8x
  • Objectief diameter: 32mm
  • Kortste scherpstelafstand: 2,1 meter
  • Gezichtsveld: 135 meter
  • Eye reliëf: 16
  • Waterdicht: tot 5 meter
  • 5 Jaar garantie
Specificaties
Merk Leica
Soort Binoculair
Lengte 116 mm
Hoogte 116 mm
Breedte 56 mm
Gewicht 535 gram
Prismatype Dakkant
Kijkeropties Gasgevuld, Geschikt voor brildragers, Waterbestendig
Vergroting min (x) 8
Vergroting max (x) 8
Lensdiameter (mm) 32
Uittredepupil (mm) 4
Schemergetal 16
Eyerelief (mm) 13.3
Kortste Scherpstelafstand (meter) 2.1
Gezichtsveld op 1000 meter 135
Verrekijker gebruik Vakantie en recreatie, Safari en natuur, Topkwaliteit
Garantie 5
Productbeoordelingen
1 reviews
“Het kijkt ongelooflijk gedetailleerd, dat terwijl het echt wel compact is”
Beoordeling door Frenk (geplaatst op 09-05-2017)
Design
Kwaliteit
Prestatie
Het kijkt ongelooflijk gedetailleerd, dat terwijl het echt wel compact is. Een grotere kijker dan dit vind ik weer irritant om mee te nemen. Maar ik werd geadviseerd om dit te doen omdat ik toch aan de andere kant geen compromis in kwaliteit wil hebben omdat het wat compacter is. Ik heb echt geen spijt van de keuze, ik vind het geweldig!
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Leica Ultravid 8x32 HD Plus of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice

Blogs over Leica Ultravid 8x32 HD Plus

Door Cameraland op 31 januari 2019

Verrekijkers zijn technisch hoogstaande apparaten en, zoals vaak het geval bij technische apparatuur, worden er diverse termen gebruikt om de specifieke eigenschappen aan te duiden. Voor een leek is het, bij gebrek aan kennis over de betekenis...

Lees meer