Leica Ultravid 8x20 BL incl. brown leather wallet
Leica Ultravid 8x20 BL incl. brown leather wallet
649,00

Leica Ultravid 8x20 BL incl. brown leather wallet

649,00

Binnenkort beschikbaar

Of 216,33 in 3 termijnen, 0% rente?
Of 21,53 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Leica Ultravid 8x20 BL incl. brown leather wallet

Leica Ultravid 8x20 BL incl. brown leather wallet

Wil je een degelijk kijker met de hoogste kwaliteit die je altijd bij je kunt hebben? Dan is de Leica Ultravid 8x20 BL ideaal. Deze waterdichte kijker biedt een geweldige beeld- en bouwkwaliteit en heeft compacte afmetingen.

Hoogwaardige kwaliteit

De Ultravid 8x20 BL is een hoogwaardige kijker in zakformaat. De ideale kijker voor liefhebbers van natuur, sport maar ook voor fotografen. Misschien moet je al een zware tas met fotospullen meenemen, dan is het fijn als jouw kijker klein en licht is. Maar je stelt wel de nodige eisen aan een kijker, net zoals je dat doet bij je fotoapparatuur. Dan zit je zeker goed bij Leica, de optische fabrikant die geen compromissen aangaat. Bij Leica is de hoogste kwaliteit altijd belangrijker dan een lage prijs. Als je de kwaliteit en de extreem lange levensduur ervaart is er beslist sprake van een prima aanschafprijs. Een kwestie van goed rekenen!

Degelijk en fraai

De Ultravid beschikt over een optisch ontwerp met hoogwaardige glas en een dito coating. De kijker is waterdicht en gevuld met stikstof. Hierdoor kan er nooit vochtige lucht binnendringen of condensatie optreden. Je geniet altijd van de geweldige beeldkwaliteit van deze kijker en dat geldt ook voor de degelijke behuizing die met fraai leer is bekleed. De Ultravid 8x20 BL wordt geleverd met een fraai bruin lederen etui.

Specificaties
Merk Leica
Soort Binoculair
Lengte 111 mm
Hoogte 93 mm
Breedte 39 mm
Gewicht 240 gram
Prismatype Dakkant
Kijkeropties Gasgevuld, Geschikt voor brildragers, Waterbestendig
Vergroting min (x) 8
Vergroting max (x) 8
Lensdiameter (mm) 20
Uittredepupil (mm) 2.5
Schemergetal 12.6
Eyerelief (mm) 15
Gezichtsveld op 1000 meter 110
Verrekijker gebruik Vakantie en recreatie, Licht en compact
Garantie 5
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Leica Ultravid 8x20 BL incl. brown leather wallet of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice

Blogs over Leica Ultravid 8x20 BL incl. brown leather wallet

Door Cameraland op 31 januari 2019

Verrekijkers zijn technisch hoogstaande apparaten en, zoals vaak het geval bij technische apparatuur, worden er diverse termen gebruikt om de specifieke eigenschappen aan te duiden. Voor een leek is het, bij gebrek aan kennis over de betekenis...

Lees meer