Leica Sofort Instant - Orange
Leica Sofort Instant - Orange
279,00

Leica Sofort Instant - Orange

279,00

Binnenkort beschikbaar

Of 93,00 in 3 termijnen, 0% rente?
Of 9,25 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Leica Sofort Instant - Orange

Leica Sofort instant camera Oranje

De Leica Sofort is een veelzijdige direct-klaar camera voorzien van een uniek Leica design en speciale functies. De Sofort is niet alleen erg mooi, maar vooral ook erg leuk en biedt een snelle en gemakkelijke toegang tot fotografie. De fascinatie voor en de unieke ervaring van spontane foto's die in seconden zichtbaar zijn en gedeeld kunnen worden. De ultieme toegevoegde waarde van direct-klaar fotografie nu binnen handbereik via het iconische merk Leica. Tegelijkertijd brengt Leica haar fotografische expertise en toewijding aan creativiteit, gebruiksgemak en kwaliteit in de wereld van de direct-klaar fotografie.

Uniek design en meer creatieve mogelijkheden

De Leica Sofort onderscheidt zich van andere direct-klaar camera's in een aantal essentiële aspecten: de onmiskenbare styling en uitstraling zijn speciaal ontwikkeld voor deze camera door het Leica design team en de keuze uit de kleuren oranje, wit en mint reflecteren het plezier van en de fascinatie voor direct-klaar fotografie.

In de automatische modus maakt de Leica Sofort zo lang als mogelijk gebruik van het beschikbare natuurlijke licht, zonder dat de geïntegreerde flitser hoeft te worden gebruikt. Dit resulteert in direct-klaar foto's met een veel authentiekere en natuurlijkere uitstraling.

Naast de diverse modi als: 'Automatic', 'Party & People', 'Sport & Action', 'Macro' en creatieve programma's voor meervoudig belichte opnamen en tijdopnamen, biedt de Leica Sofort ook een modus voor zelfportretten (selfies) en een zelfontspanner met twee verschillende vertragingen. Om ervoor te zorgen dat elke keer de beste resultaten verkregen worden, past de camera automatisch parameters als de belichtingstijd en het diafragma aan op basis van de door de gebruiker geselecteerde modus. Het gebruik van de ingebouwde flitser kan ofwel volledig worden overgelaten aan de automatische flitser functie van de camera of gebruikers kunnen de flitser zelf in-of uitschakelen, afhankelijk van de foto's die ze willen nemen. Om het fotograferen van zelfportretten makkelijker te maken beschikt de Leica Sofort ook over een rechthoekig spiegeltje aan de voorzijde van de camera.

Met de Leica Sofort kan de scherpstelafstand onafhankelijk van de gekozen programma-modus worden ingesteld. Afhankelijk van de instellingskeuze en de gekozen modus geeft dit nog meer creatieve vrijheid bij het fotograferen met deze camera.

Kenmerken

  • Ontworpen door het Leica design team
  • Diverse creatieve voorkeuze programma's
  • Zelftimer met twee vertragingen
  • Spiegeltje op de voorzijde voor het maken van selfies
  • Ingebouwde flitser
  • Afmetingen van 124 x 94 x 58 millimeter
  • Weegt circa 305 gram
Specificaties
Merk Leica
Breedte 12.4 cm
Diepte 5.8 cm
Hoogte 9.4 cm
Gewicht 305 gram
Type camera Instant camera
Soort analoge camera Instant camera
Instant filmtype Leica Sofort
Handmatig in te stellen Automatisch
Beschikbare beeldverhoudingen 4:3
Scherpstel opties Handmatig
Maximale brandpuntsafstand (mm) 60
Minimale brandpuntsafstand (mm) 60
Minimale scherpstelafstand (cm) 30
Belichtingscompensatie -0.7 tot 0.7 EV
Flitsopties Interne flitser
Type display Viewfinder aanwezig
Model Accu BP-DC17
Productbeoordelingen
1 reviews
“Mooie camera met een leuke kleur”
Beoordeling door Martijn (geplaatst op 20-10-2018)
Prestatie
Design
Kwaliteit
Het is een mooie camera, met een leuke kleur. Het is leuk dat ook bij Leica Polaroid een leuke vorm van fotografie gevonden wordt.
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Leica Sofort Instant - Orange of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice