Leica Sofort Case Black
Leica Sofort Case Black
36,00

Leica Sofort Case Black

36,00

Binnenkort beschikbaar

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Leica Sofort Case Black

Leica Sofort Case Black

Grote kans dat je na aanschaf van de Leica Sofort camera zo enthousiast aan het fotograferen gaat dat je jouw camera echt overal mee naar toe wilt nemen. Of het nu een picknick of een kroegfeest is, je kunt overal bijzondere instantfoto's maken. Het is een goed idee om de camera mee te nemen in een speciaal voor dit doel ontworpen cameratas. Leica heeft speciaal voor de Sofort camera een fraaie tas ontworpen. Je kunt de camera er natuurlijk ook gewoon in bewaren als je thuis bent!

Beschermd

Directklaarfotografie is extreem populair. Logisch want je hebt binnen een minuut een fotoafdruk met een bijzondere analoge kwaliteit in handen. Instantfoto's zijn bijvoorbeeld ideaal om meteen als herinnering aan een geweldig feest mee te geven. Met de Leica Sofort Case is jouw camera altijd stijlvol beschermd tegen stoten, krassen en dergelijke. De tas is in verschillende kleuren leverbaar, zoals zwrt.

Specificaties
Merk Leica
Type tas Pouch
Binnenmaat lengte (cm) 11.5
Binnenmaat breedte (cm) 7
Binnenmaat hoogte (cm) 10.5
Lengte 12 cm
Breedte 7,5 cm
Hoogte 11 cm
Gewicht 100 gram
Regenhoes Nee
Schouderriem Nee
Heupriemlus Nee
Wieltjes inbegrepen Nee
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Leica Sofort Case Black of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice