Leica Sofort Box set 3 stuks
Leica Sofort Box set 3 stuks
8,99

Leica Sofort Box set 3 stuks

8,99

Binnenkort beschikbaar

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Leica Sofort Box set 3 stuks

Leica Sofort Box set

Directklaarfotografie is extreem populair. Logisch, want instant foto's zijn ideaal om meteen een leuke foto als herinnering aan een geweldig feest mee te geven. Je kunt ze natuurlijk ook op je koelkast plakken of zelfs - hoe retro wil je het hebben? - in een een album. Leica biedt met deze Sofort Box set ook een prima oplossing voor het bewaren van jouw kostbare Sofort foto's. De set bestaat uit drie fraaie opbergboxen.

Beschrijfbaar

De Sofort Boxen hebben een fris uiterlijk met een zwarte behuizing en een verschillend gekleurd deksel in een bij de Sofort camera's passende retro kleur. Het deksel is beschrijfbaar, je kunt hier bijvoorbeeld de naam van het evenement of het jaartal noteren. Hierdoor is het gemakkelijk om jouw verzameling Sofort foto's te bewaren.

Specificaties
Merk Leica
Type camera Instant camera
Instant filmtype Leica Sofort
Productbeoordelingen
1 reviews
“Leuk cadeau”
Beoordeling door Elly (geplaatst op 20-10-2018)
Prestatie
Design
Kwaliteit
Ik zocht voor mijn kleindochter een cadeau voor haar twaalfde verjaardag, haar ouders gaven haar een polleroid camera. In de winkel van cameraland werden deze boxen mij aangeraden. Ze was er erg blij mee, ze heeft ze helemaal naar haar eigen hand kunnen zetten door het gebruik van de stiften.
Bedankt Ed voor het advies. Succes met de winkel!
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Leica Sofort Box set 3 stuks of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice