Leica SF 60 flitser
Leica SF 60 flitser
560,00

Leica SF 60 flitser

560,00

Binnenkort beschikbaar

Of 186,67 in 3 termijnen, 0% rente?
Of 18,58 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Leica SF 60 flitser

Leica SF 60 - Compact, krachtig en veelzijdig

De Leica SF 60 is een compacte en veelzijdige systeemflitser voor gebruik op Leica S-, SL-, Q-, CL- en M-camera's. Ondanks het bescheiden gewicht van 306 gram en een dito hoogte van 10 cm is de SF 60 net zo krachtig en functioneel als grotere en zwaardere systeemflitsers. Door de grote instelwielen en het duidelijke scherm is de bediening heel eenvoudig.

Veel mogelijkheden

Dat formaat en gewicht niets te maken hebben met vermogen en mogelijkheden bewijst deze TTL-flitser duidelijk. Het richtgetal is 60 bij ISO 100 zodat je ook in grotere ruimtes kunt werken. De flitser biedt verder een Hi-Synch modus waardoor je kunt flitsen tot een sluitertijd van 1/8000s, ideaal om bij zonnig weer in te flitsen met behoud van een grote lensopening. Door gebruik van Slow-synch en flitsen op het eerste of tweede sluitergordijn heb je extra creatieve mogelijkheden.

Bounce

De SF 60 heeft een flitskop die je in elke richting kunt bewegen, ideaal om te 'bouncen' tegen plafonds of zijmuren. Hierdoor wordt het van nature harde flitslicht verzacht waardoor harde schaduwen worden vermeden. Ideaal voor (groeps)portretten en interieuropnamen. Denk er wel om dat het plafond of muur wit of eventueel grijs moet zijn, anders kun je een vervelende kleurzweem krijgen!

Extra's

De flitskop beschikt naast de bounce-functionaliteit ook over een uitschuifbaar bounce-paneeltje waardoor je - als het plafond te hoog is of een kleur heeft - het licht toch kunt verzachten. Standaard is er een automatisch zoombereik van 24-200mm (full-frame) dat je door gebruik van de ingebouwde, uitschuifbare diffuser kunt vergroten naar 16mm groothoek. De flitser heeft ook een ingebouwde, in 9 stappen instelbare led-verlichting, handig bij het maken van video-opnamen.

Voeding

De flitser heeft een interval (laadtijd tussen twee flitsopnamen) van slechts 0,1-5,5s waardoor je snel door kunt werken. De SF 60 wordt gevoed door 4 AA-batterijen of accu's maar je kunt ook een optioneel verkrijgbaar HV Powerpack gebruiken waardoor je over een kortere interval en meer capaciteit beschikt. Dit Powerpack kan twee flitsers tegelijk, en zelfs een smartphone of tablet voeden.

Specificaties
Merk Leica
Type flitser Reportageflitser
Hoogte 73 mm
Breedte 112 mm
Gewicht 300 gram
Geschikt voor merk Leica
Richtgetal 60
Zoombereik max (mm) 200
Zoombereik min (mm) 24
Verticale rotatie max (graden) 90
Horizontale rotatie (graden) 360
Flitseigenschappen Roterende kop, TTL
Instelbaar vermogen max 1/1
Instelbaar vermogen min 1/256
Recycletijd max (sec) 5.5
Recycletijd min (sec) 0.1
Model Accu AA batterijen
Aantal batterijen 4
Flitshulpmiddelen Groothoekdiffusor
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Leica SF 60 flitser of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice