Leica Rangemaster CRF 1600 B Black
Leica Rangemaster CRF 1600 B Black
499,00

Leica Rangemaster CRF 1600 B Black

499,00

Binnenkort beschikbaar

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Leica Rangemaster CRF 1600 B Black

Leica Rangemaster CRF 1600 B Black

De Rangemaster CRF 1600 B is een ideaal instrument voor het meten van afstanden. Deze kleine, degelijke en waterdichte afstandsmeter werkt met laserlicht en een hoogwaardige optische en elektronisch ontwerp. Ideaal om exact de afstand te meten!

Veilige laser

Door de zevenvoudige vergroting en het heldere groothoekbeeld heb je het onderwerp snel gevonden. Binnen 0,3 seconde wordt de afstandsmeting geleverd. Leica gebruikt een onzichtbare laser die veilig is voor het oog. De verbeterde LED-aanduiding past zich automatisch aan het omgevingslicht aan zodat je de meting altijd goed af kunt lezen zonder verblind te worden. Je kunt de Rangemaster in één hand gebruiken.

Degelijk

De degelijke behuizing van metaal en carbon is afgedicht tegen stof, zand en regen en een kortstondige waterdiepte van 1 meter. De Rangemaster CRF weegt slechts 180 gram, waardoor je hem probleemloos in je broekzak kunt vervoeren. Als extra kan de Rangemaster ook de temperatuur, de luchtdruk en de kijkhoek meten. De C2R batterij gaat ongeveer 3000 metingen mee.

Specificaties
Merk Leica
Soort Rangefinder
Gewicht 220 gram
Kijkeropties Gasgevuld, Geschikt voor brildragers, Waterbestendig
Vergroting min (x) 7
Vergroting max (x) 7
Lensdiameter (mm) 24
Uittredepupil (mm) 3.4
Schemergetal 13
Eyerelief (mm) 15
Kortste Scherpstelafstand (meter) 10
Gezichtsveld op 1000 meter 115
Garantie 10
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Leica Rangemaster CRF 1600 B Black of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice