Leica Digiscoping Objective Lens (35mm)
Leica Digiscoping Objective Lens (35mm)
515,00

Leica Digiscoping Objective Lens (35mm)

515,00

Binnenkort beschikbaar

Of 171,67 in 3 termijnen, 0% rente?
Of 17,08 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Leica Digiscoping Objective Lens (35mm)

Digiscoping Objective Lens (35mm)

Geniet van de schoonheid van de natuur. Vogels, vlinders en zoogdieren, we bekijken ze graag van dichtbij met onze telescoop, maar nu kunnen we ze ook heel goed vastleggen met de camera. Een prachig nieuw arikel hiervoor is de Leica Digiscoping Objective Lens (35mm). Monteer deze Digiscoping lens via een passende T2 adapter over het oculair van jouw Leica Apo Televid 65 of 82 telescoop en je bent klaar om te fotograferen.

Brilliante beeldkwaliteit, ook met een telescoop

Digiscoping is nu net zo eenvoudig als observeren. Zoomen en scherpstellen doe je gewoon met de telescoop. Beleef nu de combinatie van jouw camera met Leica's ervaring in top-opiek, met een heldere, contrastrijke en natuurgetrouwe kleurweergave van jouw beelden.

Snel fotograferen, niet steeds opnieuw scherpstellen, dankzij de geintegreerde dioptrie-compensatie, met een bereik van ±4

Universeel toepasbaar

Met een geschikte T2 adapterring voor jouw eigen camera kan de Leica Digiscoping Objective Lens (35 mm) gemonteerd worden op bijna elke camera met verwisselbare lenzen. Een electronische zoeker of live view functie op de camera is wel noodzakelijk. Deze Digiscoping lens werkt het beste met camera' s met APSC-sensor, maar kan ook gebruikt worden met camera's met kleinere of grotere sensor, waarbij eventueel wel wat vignetering aan de randen kan optreden.

Specificaties
Merk Leica
Type camera Spiegelreflexcamera, Systeemcamera
Geschikt voor merk Leica
Type sensor APS-C
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Leica Digiscoping Objective Lens (35mm) of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice