Leica D-lux 7 case black
Leica D-lux 7 case black
135,00

Leica D-lux 7 case black

Binnenkort beschikbaar

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Leica D-lux 7 case black

Leica D-lux 7 case black

Deze zeer stijlvolle tas is specifiek ontworpen voor de Leica D-Lux 7 camera's. De case past dan ook perfect bij de camera, zowel wat betreft pasvorm als uiterlijk. De tas is vervaardigd van hoogwaardig leer en sluit prachtig aan de op D-Lux 7 camera's. Het ziet er niet alleen geweldig uit, de tas biedt ook nog bescherming tegen stog, vuil en krassen.

  • Op maat gemaakt voor de Leica D-Lux 7 compact camera
  • Vrije toegang tot alle knoppen en accu-vak
  • Biedt uitstekende bescherming
  • Gemaakt van zacht leer

Let op: Deze case voor de Leica D-Lux 7 camera kan niet worden gebruikt in combinatie met de draagriem, maar wel met een aan de camera bevestigde polsriem.

Specificaties
Merk Leica
Type tas Paraattas
Laptopvak Nee
Tabletvak Nee
Regenhoes Nee
Schouderriem Nee
Statiefbevestiging Nee
Heupriemlus Nee
Heupriem systeem Nee
Geschikt voor merk Leica
Wieltjes inbegrepen Nee
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Leica D-lux 7 case black of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice

In3 keer betalen

In3 keer betalen

In3 biedt de mogelijkheid om bestellingen in drie termijnen te betalen, zonder rente! De eerste termijn betaal je direct bij het afronden van het betaalproces. Je bestelling wordt dan zo snel mogelijk verzonden, zodat je deze binnen enkele dagen in huis hebt!

De 2e en 3e termijn zullen respectievelijk binnen 30 en 60 dagen betaald moeten worden, er wordt een geheugensteuntje verstuurd via mail en sms. Kies je voor In3 dan heb je jouw bestelling meteen in huis, zonder grote aanslag op je bankrekening. En het dat allemaal zonder extra te betalen.