LedGo Nanguang R160
LedGo Nanguang R160
118,58

LedGo Nanguang R160

118,58

Niet meer leverbaar

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving LedGo Nanguang R160

De nieuwe LED Ring Light CN- R160 is ideaal voor het fotograferen in het macro bereik, evenals voor het verlichten van portretfotografie voor foto en video. De kleurtemperatuur is 5600 K. De CN-R160 wordt geleverd met een filter set voor zacht licht ( soft -filter , super zachte filter ) of om de kleurtemperatuur op "warm" 3200 ° K ( oranje filter) te wijzigen.

De lichtintensiteit kan worden aangepast via twee afzonderlijke dimmers voor de linker en rechter paneel. Deze functie maakt het mogelijk stereoscopische te verlichten of het verbeteren van de ruimtelijke indruk door meer contrast blootstelling.

De voeding kan Sony of Panasonic batterijen ( zie hieronder ) , droeg de meegeleverde batterijhouder ( 6x AA-batterijen) of een externe voeding.

De ring licht kan eenvoudig worden gemonteerd op een hotshoe / flitsschoen, maar heeft ook een 1/4 " schroefdraad bout voor de bevestiging op studio statieven. Door de flexibele arm met geïntegreerd batterijvak , kan de ring van licht zowel boven op de camera als aan de voorkant van de lens geplaatst worden. Bovendien is de LED ring in de lengte variabel en kan worden uitgebreid tot een lengte van ongeveer 24 cm. De gehele set kan worden opgeborgen in een handige draagtas.

Kenmerken

  • 160 LED's
  • Lichtopbrengst 860 LM
  • Stroomverbruik 9,6 watt
  • Gewicht 320 gram

Meegeleverde accessoires

  • 1 x LED Ring Light CN- R160
  • 1 x Filter Set ( zacht , super - zachte , oranje)
  • 1 x batterijhouder voor 6x AA batterijen
  • 1 x Tas
Specificaties
Merk Ledgo
Model Accu AA batterijen
Lengte 24 cm
Kleurtemperatuur max (K) 5600
Kleurtemperatuur min (K) 3200
Vermogen (Watt) 10
Soort lamp Lamp
Lichtbron LED
Bevestiging 1/4", Hotshoe
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over LedGo Nanguang R160 of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice