LedGo LG-B308C Kit (kit w/ two lights)
LedGo LG-B308C Kit (kit w/ two lights)
269,25

LedGo LG-B308C Kit (kit w/ two lights)

269,25

Levertijd 3 dagen (alleen online verkrijgbaar)

Of 89,75 in 3 termijnen, 0% rente?
Of 8,93 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
Kies je voordeelbundel

Omschrijving LedGo LG-B308C Kit (kit w/ two lights)

De LedGo LG-B308C Kit (kit w/ two lights) biedt je een bak licht. Met behulp van twee van LedGo's populaire 308 LED-panelen, biedt deze kit je de mogelijkheid om één groot key light te maken of twee middelgrote lichtbronnen te hebben. Deze kit is perfect voor video's op locatie of TV opnames. Deze alles-in-één set van LedGo zorgt ervoor dat je nooit in het duister tast. Het kan ook worden gebruikt voor macro-, portret- of productfotografie. Deze lampen worden van stroom voorzien door de meegeleverde AA-batterijadapterboxen te gebruiken, of door 2 lithiumbatterijen met een Sony-NPF vatting aan te sluiten die bij de opladers worden meegeleverd.

LedGo heeft een set geproduceerd waarmee je je hele verlichtingsopstelling meeneemt naar een fotoshoot dankzij de goed ontworpen, gevoerde draagtas. Alles kent zijn plaats in de tas, waardoor je georganiseerd blijft en het vermindert de kans dat je spullen verliest. Beide 308 LED-panelen zijn voorzien van het gepatenteerde frame-ontwerp van LedGo, die zowel de diodes beschermt als je in staat stelt om de panelen naadloos aan elkaar te verbinden om desgewenst een specifieke vorm te creëren. De panelen produceren elk 2250 lumen van 5600K, ofwel een daglicht kleurtemperatuur. De kleurnauwkeurigheid van LedGo's paneel is ontzettend goed dankzij de 90+ CRI-score. Dit betekent dat deze set problemen met een groene tint overwint - problemen die veel LED-panelen in het verleden wel hadden. De uitvoerkleur is ook gemakkelijk te veranderen dankzij de meegeleverde modifiers (1x standaard diffuser, 1x extra zachte diffuser, 1x magenta 1x tungsten) die je zo op de voorkant van het licht klikt.

Kenmerken
Gewicht per lamp: 587 gram
Afmetingen enkele lamp: 209 x 140 x 58 mm

Specificaties
Merk Ledgo
Type licht categorie Continu licht op camera
Meegeleverde licht producten Continu lamp
Lichtbron LED
Soort lamp Lamp
CRI 90
Vermogen (Watt) 18
Kleurtemperatuur min (K) 3200
Kleurtemperatuur max (K) 5600
Stroomvoorziening Batterij (standaard type), Netstroom
Netspanning minimaal (Volt) 100
Netspanning (Volt) 240
Model Accu AA batterijen
Aantal accu slots 4
Aantal lampen per kop 308
Accessoires Filters
Lengte 20,9 cm
Breedte 5,8 cm
Diepte 14 cm
Gewicht 587 gram
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over LedGo LG-B308C Kit (kit w/ two lights) of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice