LedGo B308T Single Color (w/ handle)
LedGo B308T Single Color (w/ handle)
197,23

LedGo B308T Single Color (w/ handle)

197,23

Niet meer leverbaar

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving LedGo B308T Single Color (w/ handle)

LedGo B308T Single Color (w/ handle) biedt je een bak licht. Deze kit is perfect voor video's op locatie of TV opnames. Met deze on-camera-lamp van LedGo tast je nooit in het duister. Het kan ook worden gebruikt voor macro-, portret- of productfotografie. Deze lampen worden van stroom voorzien door de meegeleverde AA-batterijadapterboxen te gebruiken, of door 2 lithiumbatterijen met een Sony-NPF vatting aan te sluiten die bij de opladers worden meegeleverd.

LedGo heeft een lamp geproduceerd die je gemakkelijk meeneemt naar een foto- of videoshoot dankzij de goed ontworpen, gevoerde draagtas. Alles kent zijn plaats in de tas, waardoor je georganiseerd blijft en het de kans vermindert dat je spullen verliest. Het 308 LED-paneel is voorzien van het gepatenteerde frame-ontwerp van LedGo, die zowel de diodes beschermt als je de mogelijkheid biedt om diverse filters erop te plaatsen. Het paneel produceert 2010 lumen van 5600K, ofwel een daglicht kleurtemperatuur. De kleurnauwkeurigheid van LedGo's paneel is ontzettend goed dankzij de 90+ CRI-score. Dit betekent dat deze set problemen met een groene tint overwint - problemen die veel LED-panelen in het verleden wel hadden. De uitvoerkleur is ook gemakkelijk te veranderen dankzij de meegeleverde gels, waaronder eentje van 3200K.

Kenmerken
Gewicht per lamp: 587 gram
Afmetingen enkele lamp: 209 x 139 x 63 mm

Specificaties
Merk Ledgo
Type licht categorie Continu licht (studio)
Lichtbron LED
Soort lamp Paneel
CRI 95
Vermogen (Watt) 18
Kleurtemperatuur min (K) 3200
Kleurtemperatuur max (K) 5400
Dimming range min (%) 5
Dimming range max (%) 100
Model Accu AA batterijen
Aantal lampen per kop 308
Lengte 20.9 cm
Breedte 13.9 cm
Diepte 5.8 cm
Gewicht 586 gram
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over LedGo B308T Single Color (w/ handle) of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice