Lastolite opvouwbare grijskaart/reflectiescherm 1250
Lastolite opvouwbare grijskaart/reflectiescherm 1250
44,99

Lastolite opvouwbare grijskaart/reflectiescherm 1250

44,99

Tijdelijk niet leverbaar.

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Lastolite opvouwbare grijskaart/reflectiescherm 1250

Lastolite opvouwbare grijskaart/reflectiescherm 1250

Opvouwbaar reflectiescherm wit en grijskaart in één. Wordt geleverd in een hoes, uitgevouwen 30 cm, opgevouwen 15 cm. Met een grijskaart bepaalt u de juiste belichting. Een belichtingsmeter is afgestemd op het meten van een grijswaarde. Bij normaal gebruik zonder grijskaart ziet de belichtingsmeter een gemiddelde van alle kleuren (en tinten) en stemt daar zijn belichting op af.

Werkt prima, behalve als de situaties uitzonderlijk zijn: een sterk overheersend licht- of donker gedeelte in de opname kan de belichting aardig verstoren. Denk aan de wintersportfoto's, sterk tegenlicht of het witte griekse huisje tegen een strak blauwe lucht.

Meting op de grijskaart brengt hierin oplossing (of indirect licht meting met een losse lichtmeter). Daarnaast kun je de kaart mee fotograferen hetgeen kleurcorrectie van de foto's in photoshop sterk vereenvoudigt.

De andere zijde van de grijskaart is een wit reflectiescherm, ideaal om plekken in de foto op te lichten maar ook zeer goed te gebruiken voor het instellen van de witbalans.
Specificaties
Merk Lastolite
Lichtvormers en filters type Lichtvormer
Geschikt voor soort licht Continu licht, Flitslicht
Type flits accessoire Reflectiescherm
Type reflectiescherm Opvouwbaar
Vorm Rechthoek
Hoogte 30 cm
Breedte 30 cm
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Lastolite opvouwbare grijskaart/reflectiescherm 1250 of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice