Lastolite Magnetic Background Support With Stand
Lastolite Magnetic Background Support With Stand
116,00

Lastolite Magnetic Background Support With Stand

116,00

Binnenkort beschikbaar.

Of 38,67 in 3 termijnen, 0% rente?
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Lastolite Magnetic Background Support With Stand

Lastolite Magnetisch Achtergrond systeem inclusief statief

Met het Lastolite Magnetisch Achtergrond systeem hang je in een oogwenk een achtergrond op. Deze set bestaat uit een magneethouder en een statief. Zet het statief op de juiste hoogte, schroef de magneethouder erop en je kan diverse (Lastolite) achtergronden meteen ophangen. De twee sterke magneten houden de achtergrond in evenwicht en op z'n plaats. Door dit systeem kan je razendsnel van achtergrond wisselen tijdens een shoot, zodat je meer creatieve mogelijkheden hebt.

Naast de Lastolite achtergronden passen er diverse achtergronden op dit systeem, maar ze moeten niet dikker zijn dan 17 mm, een maximaal gewicht van 5 kg hebben en voorzien zijn van een rand van metaal. Verder is de magneethouder voorzien van een 5/8 spigot, waardoor je deze houder ook op andere statieven past.Kenmerken

  • Magneethouder + Statief
  • Werkt met de Lastolite achtergronden
  • Maximaal draaggewicht: 5kg
  • Voorzien van 5/8 spigot
  • Maximale dikte achtergrond: 17mm
Specificaties
Merk Lastolite
Geschikt voor Accessoire
Plaatsing Vrijstaand
Eigen gewicht statief (kg) 5
Productbeoordelingen
1 reviews
“Ik heb deze houder 2 maanden geleden aangeschaft en elke keer doet hij mij weer verbazen, kortom erg blij mee en ik raad hem zeker aan!”
Beoordeling door Bianca (geplaatst op 28-07-2017)
Design
Kwaliteit
Prestatie
Ik heb deze houder 2 maanden geleden aangeschaft en elke keer doet hij mij weer verbazen, kortom erg blij mee en ik raad hem zeker aan!
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Lastolite Magnetic Background Support With Stand of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice