Kowa Spotting Scope TSN-883 + TE-11WZ 25-60x Oculair -125 jaar Limited Edition
Kowa Spotting Scope TSN-883 + TE-11WZ 25-60x Oculair -125 jaar Limited Edition
2.998,00

Kowa Spotting Scope TSN-883 + TE-11WZ 25-60x Oculair -125 jaar Limited Edition

2.998,00

Direct leverbaar

Op voorraad in onze winkel
Of 999,33 in 3 termijnen, 0% rente?
Of 99,44 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Kowa Spotting Scope TSN-883 + TE-11WZ 25-60x Oculair -125 jaar Limited Edition

De Kowa TSN-883 is een ongelofelijk degelijke en heldere spotting scope. Het zuivere Fluoriet Kristal dat in deze modellen wordt gebruikt, is het optimale optische materiaal om chromatische aberratie te verminderen, wat de ultieme kijkervaring oplevert. Door het grote objectief van 88 mm is het mogelijk om te observeren tijdens de schemering en bij zonsopgang. De behuizing is gemaakt van magnesium en door een geavanceerd gietproces voelt de Kowa Spotting Scope TSN-883 aan als metaal, maar heeft het een lager gewicht dan soortgenoten. Hierdoor is de Kowa TSN-883 onmisbaar tijdens observaties. De robuuste magnesium body kan de zwaarste omstandigheden verdragen, is waterdicht en gevuld met droog stikstofgas om het beslaan van de lens te voorkomen.

De Kowa Spotting Scope TSN-883 Zwart incl. TE-11WZ 25-60x Oculair en Neopreen Hoes is een gelimiteerde oplage in verband met het 125 jarig jubileum van Kowa.

"Prominar" Lens

Chromatische aberratie treedt op door de verspreiding van licht en de verschillende golflengten van het licht die zich op verschillende posities concentreren, wat kan resulteren in een rode of paarse rand rond het onderwerp. Het optimale optische materiaal om chromatische aberratie te minimaliseren is Fluoriet Kristal. Voor de bolle lens van de TSN-883/884 wordt een Fluoriet Kristal met extreem lage dispersiekenmerken gebruikt. In plaats van een gewone lens van optisch glas is de holle lens in combinatie met de Fluoriet Kristal-lens gemaakt van glas met speciale dispersieve eigenschappen om de chromatische aberratie verder te verminderen. Deze combinatie elimineert de chromatische aberratie vrijwel volledig en herdefinieert de normen voor kleurenschittering. Fluoriet kristal wordt uitsluitend gebruikt in de topmodellen van Kowa.

Belangrijke kenmerken Kowa TSN-883 Prominar:

 • Fluoriet kristal lenzen
  Het fluoriet dat als optische lens wordt gebruikt, is een kunstmatig gekweekt monokristal met "ultralage dispersie", een eigenschap die gewoon optisch glas niet heeft. Het is een ideaal lensmateriaal dat chromatische aberratie (kleuronscherpte) bijna volledig elimineert. Het fluoriet kristal dat wordt geproduceerd door de geavanceerde verwerkingstechnologie die Kowa in de loop der jaren heeft opgebouwd, garandeert de ultieme kijkervaring.
 • Dubbel scherpstelmechanisme (snel en fijn scherpstellen)
  Deze snelle scherpstelling, met een grote en eenvoudig te draaien knop, zal in twee omwentelingen van oneindig tot vijf meter scherpstellen. De fijne scherpstelling, met vloeiende bewegingen en nauwkeurige precisie, is uiterst nuttig bij hoge vergrotingen en digiscoping.
 • Oculairvergrendelmechanisme
  De oculair bajonetbevestiging heeft nu een aantrekkelijke eigenschap. Een oculairvergrendelingsmechanisme is aan de houder toegevoegd om te voorkomen dat het oculair verloren raakt of er onverwachts uit valt.
 • Behuizing van magnesiumlegering
  De behuizing is gemaakt van een magnesiumlegering, m.b.v. een geavanceerd gietproces, zodat het degelijk aanvoelt en minstens net zo sterk is als een traditionele metalen behuizing. Alleen is het gewicht enorm teruggebracht in vergelijking met andere spotting scopes met dezelfde diameters. Door deze behuizing kan het de zwaarste omstandigheden verdragen en biedt het vertrouwen en een gevoel van veiligheid.
 • Compact
  Het ontwerp van de telelens met 5 lenselementen in 4 groepen heeft de totale lengte met succes verkort en tegelijkertijd een objectief met een grote diameter behouden zonder dat dit ten koste gaat van de optische prestaties. De toepassing van een binnenste scherpstelsysteem heeft de prismabox licht en compact gemaakt en tegelijkertijd de hoeveelheid beeldbeweging verminderd in vergelijking met conventionele prismafocussystemen.
 • 10 jaar garantie

In de doos:

 • 1x Kowa Spotting Scope TSN 883 Zwart
 • 1x TE-11WZ 25-60x zoom oculair
 • 1x Objectiefdop
 • 1x Oculairdop
 • 2x Beschermdoppen
 • 1x Neopreen Hoes
 • 1x Handleiding
Specificaties
Merk Kowa
Soort Telescoop
Prismatype Porro
Gewicht 1900 gram
Diepte 343 mm
Kijkeropties Fluoriet HD lens, Gasgevuld, Geschikt voor brildragers, Statiefaansluiting, Waterbestendig
Garantie 10 jaar
Vergroting max (x) 60
Vergroting min (x) 25
Lensdiameter (mm) 88
Eyerelief (mm) 17
Kortste Scherpstelafstand (meter) 5
Oculair opties Inclusief oculair, Oculair verwisselbaar
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Kowa Spotting Scope TSN-883 + TE-11WZ 25-60x Oculair -125 jaar Limited Edition of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice