Kowa Spotting Scope Body TSN884 met Rechte Inkijk
Kowa Spotting Scope Body TSN884 met Rechte Inkijk
2.299,00

Kowa Spotting Scope Body TSN884 met Rechte Inkijk

2.299,00

Niet meer leverbaar

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Kowa Spotting Scope Body TSN884 met Rechte Inkijk

Kowa Spotting Scope Body TSN884 met Rechte Inkijk

De Kowa TSN884 is een zeer degelijke en heldere spotting scope. De body is gemaakt van super sterk magnesium en is voorzien van een uitschuifbare zonnekap. Deze zonnekap beschermt de lens tegen blootstelling aan regen en direct zonlicht dat de spotting scope binnendringt.

De rechte inkijkt maakt het zoeken van objecten veel gemakkelijker en daardoor is deze spotting scope heel geschikt voor digiscoping. De rechte inkijk is geschikter voor digiscoping dan de 45 graden inkijk.

De Kowa TSN660-serie (66mm), TSN770-serie (77mm) en TSN880-serie (88mm) zijn inmiddels een begrip op spotting scope gebied en kunnen worden geclassificeerd als wereldtop. Wereldwijd zijn ze met enthousiasme ontvangen en getest door de meest kritische eindgebruikers. Op vele punten zijn ze beter en veel handzamer dan andere bekende merken. Briljantie, scherpte en kleurweergave zijn subliem.
De standaard modellen (TSN771 en TSN881) zijn al voorzien van een semi-apo lens die optische lensfouten herstelt. De Prominar pure Fluorite-Crystal lenzen (TSN773 en TSN883) zijn uitermate helder en behoren volgens diverse testen van gerenommeerde instanties tot de absolute wereldtop.

Specificaties
Merk Kowa
Soort Telescoop
Prismatype Porro
Gewicht 1520 gram
Diepte 31.8 cm
Kijkeropties Gasgevuld, Statiefaansluiting, Waterbestendig
Garantie 10 jaar
Lensdiameter (mm) 88
Kortste Scherpstelafstand (meter) 5
Oculair opties Oculair verwisselbaar
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Kowa Spotting Scope Body TSN884 met Rechte Inkijk of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice