Natasja van Dijk

Wat doe je bij Cameraland?

Als magazijnmedewerker werk ik, hou je vast, in het magazijn. Ik zorg ervoor dat alle pakketten die online worden besteld netjes en goed verzonden worden. Verder help ik waar ik helpen kan, het kan bijvoorbeeld voorkomen dat ik moet bijspringen tijdens evenementen.

Wat motiveert je?

Ik vind het leuk om een bijdragen te leveren aan de winkel. Ik wil graag dat al onze klanten tevreden zijn en graag terugkomen bij ons, of dit nu online is of in de winkel zelf. Het team motiveert mij ook. Het zijn allemaal professionele en gezellige medewerkers die samen voor een geweldige sfeer in het bedrijf zorgen.

Hoe ben je bij Cameraland terecht gekomen?

Voor ik bij Cameraland begon werkte ik in de zorgsector. Dit heb ik altijd met veel plezier gedaan, vooral het werken met mensen vond (en vind) ik erg leuk. Het werd alleen te onzeker en onstabiel, waardoor ik mij ben gaan oriënteren op een baan in een andere branche. Tijdens deze zoektocht zag ik een vacature voorbij komen van Cameraland die mij erg aansprak. Dit leek mij de perfecte baan, dat bleek het ook te zijn.

Wat doe ik buiten Cameraland?

Ik ben een beginnend hobbyfotograaf, vooral natuur- en macrofotografie vind ik erg leuk. Het liefst combineer ik het fotograferen met lekker met de hond door de natuur wandelen, ik probeer hier dan ook zo veel mogelijk tijd voor vrij te maken. Verder ben ik een echt gezelligheidsmens, ik ben graag bij vrienden en familie.

Foto's