Kiwi Adapter M42 naar Sigma SA/SD
Kiwi Adapter M42 naar Sigma SA/SD
39,95

Kiwi Adapter M42 naar Sigma SA/SD

39,95

Binnenkort beschikbaar

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Kiwi Adapter M42 naar Sigma SA/SD

Kiwi Adapter M42 Lens naar Sigma SA/SD body

Met deze lensadapter van accessoirefabrikant Kiwi krijg je de mogelijkheid om lenzen met een M42-vatting op een Sigma SA of SD-camera te monteren. De adapter is vervaardigd van hoogwaardige messing.

Door aanschaf van een lensdapter gaat er een geheel nieuwe wereld open voor de bezitter van een camera. Door het gebruik van een adapter kun je 'vreemde' lenzen - lenzen die gemaakt zijn voor een andere camera - op je camera gebruiken. In dit geval gaat het om lenzen met een M42 vatting die je kunt monteren op een Sigma camera met SA- of SD-vatting. Deze vatting staat ook wel bekend als P-draad of Praktica-vatting en er zijn nog steeds heel veel lenzen met deze aansluiting in omloop.

Kenmerken

Houd rekening met enkele beperkingen. De adapter geeft geen signalen van de lens door naar de body. Je moet dus zaken als scherpstelling en diafragma handmatig instellen. Dat hoeft geen probleem te zijn en je gaat er wellicht beter (bedachtzamer) door fotograferen. Toch kost het instellen wat meer tijd, waardoor bijvoorbeeld sportfotografie of een bruidsreportage wat minder voor de hand liggen.

Specificaties
Merk Kiwi
Cameramount Sigma Reflex (SA-mount)
Lensmount M42 Schroefdraad
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Kiwi Adapter M42 naar Sigma SA/SD of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice